100,00 TL
68,00 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
32,00 TL
Kimya Hakkında Bilgiler
Türü: Fotoğraf Sinema ve Tiyatro Kitapları
Sayfa Sayısı: 96
ISBN: 9786257083386
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Yeşim Uludağ
Yeşim Uludağ
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kimya Kısa Özet

    Dünyada ilk kez, özgün bir fikirle yazılan bu nadide tiyatro eseri Kimya’nın, ülkemizden çıkması, sanat tarihine yakından tanıklık etme fırsatı veriyor. Tiyatronun kimyası değişiyor. Türk Tiyatrosu’nun artık yeni bir sözü var: Holografik Tiyatro. Hololgrafik Tiyatro, yeni bir tiyatro fikri ve tekniğidir. Yazar, bu yeni fikri buluşunu; tiyatronun ana unsurlarını koruyarak, hologram teknolojisi ve *yazılı eser* üzerine detaylarıyla temellendiriyor. Eskiyi yıkıyor ve *yeni* nin peşine hepimizi sürüklüyor...

    Oyun boyunca sahnede *aynı kişiden iki tane* olması, gerçek Kimya’yı bulmayı zorlaştırırken Kimya, Şems’in Allah aşkı ile kendi gönül aşkı arasında sıkışan, iç hesaplaşması bitmeyen bir oyuncu. Sahnede ışıklar altında kıvranan, başkalarına kulaklarını tıkadıkça yalnızlaşan Kimya Hatun’un sancılarına şahit olduğumuz tiyatro metni ile yazar; oyunu ilk sıralardan izliyormuş hissine kapılmanıza neden oluyor.

    Tek kişilik gibi görünen bu kadın oyununu yazar; çağını aşan, yenilikçi ve bilim kurgu tarzında, yedi katmanlı bir hikaye olarak tasarlamış. Yazar, her katmanda okuyucuyla da oyun oynamayı ihmal etmiyor... Hazır mısın?

  • 2. Hamur

Kimya Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.