90,00 TL
60,30 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
29,70 TL
Kimlik Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Politika Siyaset Bilim ve Siyaset Tarihi Kit
Sayfa Sayısı: 72
ISBN: 9786257942812
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
Engin Gezmiş
Engin Gezmiş
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kimlik Kısa Özet

    Türkiye’nin daha büyük , saygın bir devlet olması , lider ve vizyoner olması , uluslararası arenade başarıların sağlanması için önce iç huzurun nasıl dizayn edlieceğini ; ülke problemi olan pkk,askerlik ve seçim skandallarının nasıl aşılacağının portresini işledik.
    Bir şiirle geçmişten bugüne olan Türkiye’ yi anlattık. Milli değerlerden vazgeçmeden küresel değerlere ulaşma yol haritamızı belirledik.
    ‘‘ Hakimeyet kayıtsız şartsız milletindir .’’ Sözünü açarak seçim, şeklinin değiştirilmesi önerisinin ( duygularımızla , milli değerlerimizi bozmadan ) yönünün nasıl olduğunu işledik. Toplumsal birliğin hukuka uygun , nasıl hak edilebileceğinin çizgilerini belirledik.
    Giresun’un hnagi çalışmalarda büyükşehir oluruna değindik. 2. Kitabıma ısınma turu attık . Bu 2 kitapla beraber Türk dünyasına zaman yönetimi kitabın alt yapısı hazırlağına başladık.
    Fatih Sultan Han’ın ve dünyanın gözbebeği İstanbul’umuzu kısa olarak işledik , Karadeniz’in Topal Osman ağası ve Şebinkarahisar ilçesi gibi Türk Dünyasına , Türk Ordusuna büyük hizmet yapmış Giresun ilimizin sorunlarını belirledik.

  • 2. Hamur

Kimlik Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.