50,00 TL
36,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
14,00 TL
Kaşağı Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 120
ISBN: 9789754686081
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 150 adet satılmıştır.
Ömer Seyfettin
Ömer Seyfettin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kaşağı Kısa Özet

    Ömer Seyfettin, Türk edebiyatında en çok tanınan, hemen her kuşak tarafından bilinen ve en az bir öyküsüyle belleklerde yer eden çok yönlü bir yazar, şair ve öykücüdür. Milli Edebiyat Dönemi içinde, ulusal bilincin geliştirilmesine yönelik ürettiği düşünceleriyle de dikkat çeken Ömer Seyfettin, Türkçeyi yabancı sözcük ve kuralların etkisinden kurtarma konusundaki girişimleriyle de öncü bir kişiliktir.

    Seçme Öyküler, Ömer Seyfettin’in en çok sevilen ve beğenilen Falaka, And, Diyet, Topuz, Forsa, Pembe ‹ncili Kaftan gibi öykülerini bir araya getirmenin yanı sıra, öyküyü bir vakitler okuyanların unutmadıkları, henüz okumamışların okudukları andan itibaren belleklerinde taşıyacakları *Kaşağı* öyküsüne özel yer veriyor.

    Kitapta ayrıca yer alan, Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün’ün, Ömer Seyfettin’in bu en çok bilinen öyküsü olan Kaşağı üzerine kaleme aldığı yorumbilimsel inceleme, bizi öykünün yoğun duygusal atmosferinin ötesine geçirerek, bir edebi eser olarak da Kaşağı’nın satır aralarında gezinmemizi sağlıyor.

  • 2. Hamur

Kaşağı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.