175,00 TL
143,50 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
31,50 TL
Kamu Diplomasisi Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Politika Siyaset Bilim ve Siyaset Tarihi Kit
Sayfa Sayısı: 288
ISBN: 9786053204589
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 24 adet satılmıştır.
Haluk Karadağ
Haluk Karadağ
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kamu Diplomasisi Kısa Özet

    Uluslararası ortamda devletler tarafından sıklıkla başvurulan ancak ne var ki tüm dünyada yeterince kavramsallaştırılamayan ve tafsilatlı biçimde açıklanamayan bir argüman olan *kamu diplomasisi* hala net olarak tanımlanamamaktadır. Bu nedenden dolayıdır ki bahse konu kavram ile yumuşak güç kavramı iç içe girmiş halde kullanılagelmektedir. Kitabın yazımı esnasında yazar ile *yumuşak güç* kavramını ortaya atan Sayın Joseph S. Nye arasında yapılan görüş alışverişinin kamu diplomasisi ile yumuşak güç kavramlarını birbirinden ayrıştırabilme konusunda kıymetli bir yere sahip olduğu açıkça ifade edilebilir. Temelini söz konusu ayrıma yaslayan eser, içerdiği örneklerle kavramsal tartışmayı belirli bir zemine oturtmaya çalışmıştır.

    Hattı zatında kamu diplomasisi, dış politika alanında uygulanan bir teknik olarak ifade edilebilir. Kamu diplomasisini metodolojik ve geniş bir perspektiften açıklamaya ve anlamlandırmaya yönelik çalışmayı konu alan *Uluslararası İlişkilerde Yeni Bir Boyut Kamu Diplomasisi* isimli eser, kamu diplomasisinin uluslararası ilişkilere yönelik bir uygulamasını ele almaktadır.

    Eserin sadece uluslararası ilişkiler alanında akademik çalışma yapanlar için değil, dış politikaya merakı olan herkes için faydalı olacağı umuduyla…

  • 2. Hamur

Kamu Diplomasisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.