182,00 TL
129,22 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
52,78 TL
Kader Anı Hakkında Bilgiler
Türü: İş Dünyası Kitapları
Sayfa Sayısı: 272
ISBN: 9786052314050
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 10 adet satılmıştır.
Frans Johansson
Frans Johansson
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kader Anı Kısa Özet

    Her büyük şirketin ve her göz alıcı kariyerin perde arkasında, şans ile becerinin kucaklaştığı, hikâyenin akışını değiştiren bir an vardır.

    Elinizdeki kitap, böylesi anları yaratmaya dair!

    Kader Ânı, ilk bakışta çelişkili görünen iki fikrin üzerinde temelleniyor: Birincisi, başarının zannettiğimizden daha tesadüfi oluşu; ikincisi ise söz konusu tesadüfiliğe kimi hamlelerle yön verme imkânının mevcudiyeti.

    Başarılı kişilerin ve kuruluşların geçmişine biraz yakından baktığımızda ortak bir temanın varlığını görüyoruz: Bir dönüm noktasının ortaya çıkışı ve kişilerin, o olayı kaderlerini değiştirecek ölçüde avantaja dönüştürmeleri. Yazar Frans Johansson, tamamen beklenmedik olan ve işlerin gidişatını değiştiren bu özel durumları *kader ânı* olarak adlandırıyor.

    Johansson, iş dünyasından, spordan, müzikten, siyasetten ve yaşamın renkli alanlarından verdiği örneklerle kişilerin öngörülemez bir dünyada fırsatları nasıl değerlendirdiğini anlatıyor; hatta bir adım daha öteye giderek, tesadüfleri hazırlayan karmaşık güçleri yönetebileceğimiz ve kendi kaderimizin parlak anlarını yaratabileceğimizi iddia ediyor.

  • 2. Hamur

Kader Anı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.