İşletme - Kuram ve Pratik

Ekin Basım Yayın

Kolektif

310,00 TL
285,20 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
24,80 TL
İşletme - Kuram ve Pratik Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 538
ISBN: 9786053278412
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 23 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İşletme - Kuram ve Pratik Kısa Özet

    Bu kitabın temel amacı bugün bu topraklarda bir kurumu ileriye götürmek için can siperane çalışan işletmecilere, gelecekte işletmeler kuracak veya mevcut işletmelere dâhil olarak, onların çeşitli kademelerinde ter dökecek istikbalin işletmecileri olan öğrencilere ve işletme bilimine karşı bir merakı olan tüm ilgililere kuramsal ve pratik bağlamda kaynak oluşturacak bir çalışma sunmaktır.

    Bu doğrultuda kitap iki kısımdan oluşmaktadır. Birinci kısmın ana amacı okuyuculara işletme bilimine ilişkin genel bir anlayış ve bu bilimin temel kavramlarına ilişkin bir aşinalık kazandırmak olup; bu kısım "işletme bilimine genel bir bakış", "işletmelerin sınıflandırılması", "fizibilite analizi" ve "sosyal sorumluluk ve iş etiği: işletmelerin ve yöneticilerin yeni işlevleri-görevleri" bölümlerini bünyesinde barındırmaktadır. Kitabın ikinci kısmı ise işletmenin işlevsel analizine odaklanmaktadır.

    Dolayısıyla bu kısım; "üretim/işlemler yönetimi", "pazarlama", "yönetim: yapı ve süreçler", "insan kaynakları yönetimi", "finans", "muhasebe", "halkla ilişkiler" ve "ar-ge" işlevlerini derinlemesine ele almaktadır. Bu bağlamda çalışma iki ana kısımdan ve 12 bölümden teşekkül etmektedir.

  • 1. Hamur

İşletme - Kuram ve Pratik Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.