İnsan Neden Hasta Olur

SaltOkur

Kolektif

44,00 TL
35,64 TL
%19 indirim
Kazancınız
:
8,36 TL
İnsan Neden Hasta Olur Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sağlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 360
ISBN: 9786257789172
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İnsan Neden Hasta Olur Kısa Özet

    İnsan Neden Hasta Olur? endişelendiğimiz şeylerin değil,endişelenme biçimimizin bizi hasta ettiğini anlatıyor. Dil sustuğunda bedenkonuşmaya başlıyor ve her türden hastalığa davetiye çıkarıyor. Hayati birilişkinin kopması ya da kayıpların ardından gelen yas dönemleri hastalıklarakarşı bedeni *elverişli* bir kozaya dönüştürüyor. Ve hastalıklar, kişiye özgübu duygudurumlarının etkisi altında netliğini kaybediyor.

    Tıp teknolojileri alanındakigelişmeler öyle hızlandı ki; geliştirilmesi, tetkikleri, deneyleri senelercesürmesi beklenen aşılar bile bir yıl içerisinde onay alıyor. Ama bütün builerlemeye rağmen bir sorun var: Nedeni ve tedavisi net olmayan bir hastalıklanasıl başa çıkacağız?

    Her şeyden önce hastalıklarkonusundaki yaygın bazı yanlış düşüncelerin üzerine gidilmesi gerektiğinisöyleyen Darian Leader ve David Corfield, bu çığır açıcı kitaptaduygularımızın, düşüncelerimizin, ailemizden duyduğumuz hikâyelerin ve hattakehanetlerin nasıl bizi hasta edebildiğini anlatıyorlar. İster kronikhastalıklardan ister kanser gibi daha ciddi durumlardan söz ediyor olalım ilkönce bakmamız gereken yerin *hikâyemiz* olduğunu savunuyorlar.

     

    Çok iyi tartışılmış, düşündürücü birkitap. Hapları yutmadan önce iki kez düşünmenizi sağlayacak.

İnsan Neden Hasta Olur Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.