İnovasyon Ve Pazarlama

Eftalya Kitap

Gazanfer Balaban

112,00 TL
79,52 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
32,48 TL
İnovasyon Ve Pazarlama Hakkında Bilgiler
Türü: Pazarlama Satış ve Reklam Kitapları
Sayfa Sayısı: 256
ISBN: 9786052198308
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Gazanfer Balaban
Gazanfer Balaban
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İnovasyon Ve Pazarlama Kısa Özet

    İnovasyon hem yaratıcı fikirlerden ticari fayda yaratma sürecine, hem de bu sürecin sonunda ortaya çıkan yeni ürünler, hizmetler ve iş modellerinin toplamına verilen bir addır. Yani aynı kelime hem gerçekleştirilen süreci, hem de bu sürecin ürünlerini adlandırılmak da kullanılmaktadır. İnovasyon dünya iş liderlerinin gündeminin de en üst sırasına oturmuştur.

    İnovasyon süreci iki aşamadan oluşur: Birinci aşama, yeni ve yaratıcı fikrin ortaya çıkmasıdır. İkinci aşama ise yaratıcı fikri yaşama geçirmek, yani ürüne, hizmete ve sürece yansıtarak işletmeye kâr olarak dönmesini sağlamaktır.

    İnovasyon yaratıcılıktan sonra gelen bir süreçtir. Yaratıcılık bakımından ne kadar güçlüyseniz inovasyon bakımından da o kadar güçlü olabilirsiniz. Yaratıcılık, inovasyonun hammaddesidir. inovasyon yolculuğuna keşifle başlanır.

    İcat ile devam eder. Keşif icada dönüşürse insanlık için yararlı hale gelir. İnovasyon, fikrin pazarlanabilir hale dönüşmesi ve ticari hale gelmiş yenilik şeklinde de tanımlanmaktadır. İnovasyon kısaca "eski köye ye âdet getirmektir."

  • 2. Hamur

İnovasyon Ve Pazarlama Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.