İktisadi Düşünceler Tarihi

Ekin Basım Yayın

Ersan Bocutoğlu

200,00 TL
184,00 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
16,00 TL
İktisadi Düşünceler Tarihi Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 391
ISBN: 9786053279358
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 66 adet satılmıştır.
Ersan Bocutoğlu
Ersan Bocutoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İktisadi Düşünceler Tarihi Kısa Özet

    1949 yılında İçel Vilayetinin Silifke Kazası`nda doğdu. 1971 yılında Ankara Üniversitesi Sİyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat ve Maliye Bölümü`nden mezun oldu.

    1972 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi`nde İktisat Asistanı olarak göreve başladı. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi`nde iktisat doktoru oldu. Doktora sonrası çalışmalarını Oxford Üniversitesi`nde yürüttü. 1982 yılında doçent ve 1989 yılında profesör oldu.Karadeniz Teknik Üniversitesi`nde Bölüm Başkanlığı, Dekanlık, Rektör Yardımcılığı, Karadeniz, Kafkasya ve Orta Asya Ülkeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Giresun Üniversitesi`nin Rektör Vekilliği görevini yürüttü. Devlet Bakanlığı adına Karadeniz Bakır İşletmeleri`nde Denetim Kurulu üyesi ve International Black Sea Club irtibat sorumlusu olarak görev yaptı.

    Türk, İngiliz, Fransız ve Alman dillerinde yayınlanmış 10 kitabı, 33 makalesi ve 44 bildirisi bulunmaktadır. Black Sea Commission on Conflicts, Central Eurasian Studies Society, İktisadi Araştırmalar Vakfı, Türkiye Ekonomi Kurumu ve TÜBİAD üyesi; The Conference of Peripheral and Maritime Regions of Europe ve Balkan and Black Sea Geographical Commission`un irtibat sorumlusu olup, halen Avrasya üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı ve İktisat Bölümü öğretim üyesidir.

    Evlidir, iki çocuk ve beş torun sahibidir.

    Yazarın lisans ve lisansüstü alanda yayınlanmış diğer eserleri şunlardır: `Makro İktisat Teoriler ve Politikalar` ve `Karşılaştırmalı Makro İktisat`.

  • 1. Hamur

İktisadi Düşünceler Tarihi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.