Her Çocuk Başarabilir

Sola Unitas

Mel Levine

258,00 TL
183,18 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
74,82 TL
Her Çocuk Başarabilir Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyoloji ile Alakalı Aile ve Çocuk Kitapları
Sayfa Sayısı: 472
ISBN: 9786257797696
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 69 adet satılmıştır.
Mel Levine
Mel Levine
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Her Çocuk Başarabilir Kısa Özet

    Biz yetişkinler, her alanda iyi olamayacağımızı biliriz. Ne var ki her konuda iyi olmaları konusunda çocuklarımıza muazzam bir baskı uygularız. Yetişkinler olarak bizim görevimiz; matematik, okuma yazma, konuşma, heceleme, ezber, anlama, problem çözme gibi konularda çocukların öğrenme potansiyelini en iyi biçimde desteklemektir.

    –Dr. Levine

    Bazı öğrenciler yaratıcılıklarıyla dikkat çekerken zayıf hafıza becerileri nedeniyle tarih dersinde başarılı olamayabilirler. Bazı öğrencilerse başka bir alanda başarılıyken talimatları takip etmekte zorlanır ya da matematikte başarılı olamazlar.

    Dr. Levine, buradaki sorunun zekâ eksikliği değil, öğrenciyle uyuşmayan bir öğretim tarzı olduğunu gözlemlemiştir. Araştırmalarından ve binlerce öğrenciyle yaptığı çalışmalarından yararlanan Dr. Levine, gerçek vaka örnekleriyle Her Çocuk Başarabilir kitabında ebeveyn ve öğretmenlerin, çocukların zayıf yönlerinin üstesinden gelmek için nasıl etkili stratejiler geliştirebileceklerini göstermektedir.

    Her çocuk aynı değildir. Güçlü ve zayıf yönleriyle farklılaşan çocuklar, öğrenme biçimleriyle de birbirinden ayrılırlar.

    Ebeveyn ve öğretmenler, iyi birer gözlemci olarak çocukların sorunlarını tespit etmeli ve onları doğru şekilde yönlendirebilmelidir.

    Her Çocuk Başarabilir kitabı, çocukların eğitimi konusunda donanımlı yetişkinler olabilmemiz için başvurabileceğimiz kapsamlı bir kaynaktır.

  • 2. Hamur

Her Çocuk Başarabilir Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.