Hazine Peşinde Hakkında Bilgiler
Türü: Hobi-Müzik Kitapları
Sayfa Sayısı: 100
ISBN: 9799756277149
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2006
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Michael Stadther
Michael Stadther
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hazine Peşinde Kısa Özet

    Bu kitap aslında Amerika Birleşik Devletleri`nde bir çocuk masalının yanı sıra, bir hazine avı oyunu olarak da tasarlandı. Hikaye metninde bazı ipuçları veriliyor, okuyucuların bu ipuçlarını takip ederek A.B.D. `de farklı yerlere gizlenmiş 12 orman sakinini temsil eden jetonlara ulaşması isteniyordu.

    Her bir jetonu bulan yarışmacı bu jetonu kitabın faturasıyla birlikte oyunu yöneten komiteye götürüyor ve karşılığında ya o jetonun temsil ettiği orman canlısının çok değerli taşlardan yapılmış bir iğnesi ya da değerinde nakit para ödülüne sahip oluyordu.

    Ancak kitap sadece verdiği bu ödül nedeniyle değil çocuklara ve anne-babalarına arkadaşlığı ve sevginin üstünlüğünü hatırlattığı çevre hassasiyeti kazandırdığı ve korkularımızla başa çıkabilmeyi öğrettiği için büyük ilgi uyandırdı.

    Yakışıklı ahşap oymacısı Zach, yarı peri-yarı insan karısı Ana ve güve kanatlı köpekleri (ya da hikayedeki ismiyle güpekleri) Pook`un, orman canlılarını eşleriyle beraber parlak taşlara çeviren kötü perilere karşı mücadeleleri yeni bir Yüzükleri Efendisi yaratacağa benziyordu.

    Öyle ki kitabın film hakları ünlü aktör Tom Cruise`un da ortaklığıyla Paramount Pictures adlı büyük film prodüksiyon firması tarafından satın alındı. Ve kitap aylarca A.B.D `de çocuk kitapları alanında satışlarıyla bir numara kaldı.

  • 1. Hamur

Hazine Peşinde Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.