1.225,00 TL
931,00 TL
%24 indirim
Kazancınız
:
294,00 TL
Hayat Hakkında Bilgiler
Türü: Popüler Bilim Kitapları
Sayfa Sayısı: 311
ISBN: 9789752307087
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2011
Martha Holmes
Martha Holmes
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hayat Kısa Özet

    Yeryüzündeki hayatın mükemmelliğinin ve çeşitliliğinin bir mirası olan, BBC televizyonun çok ses getiren belgesel serilerinin işbirliği ile yayınlanan ‘Hayat’ raflardaki yerini aldı.

    Değişik canlı gruplarının dünyalarını kuşatan zorluklarla nasıl baş etmeye çalıştıklarını izlemek için bulunabilecek en heyecan verici örneklerden oluşan bir derleme niteliğindeki kitap, kuşe kağıda basılmış 312 sayfada birbirinden çarpıcı fotoğraflarla göz kamaştırıyor.

    Boyut Yayın Grubu tarafından yayınlanan, beş yıla mal olmuş bir projenin eseri bu eşsiz kitap, farklı coğrafyalardaki bitkiler ve hayvanların yaşamlarını sürdürebilmek ve genlerini yeni kuşaklara aktararak varlıklarını devam ettirebilmek için gösterdikleri çabaları ve davranış şekillerini anlatıyor.

    Hayat’ta, sıra dışı davranışlar, akıl almaz hikâyelerle şekillendirilerek sunuluyor. Bu kitapla birlikte birçok hikâyeyi belki de ilk kez duyacaksınız.

    Televizyon belgeselinden alınmış karelerle oluşturulmuş zengin görsellik sizi karşılıyor. Buradaki canlıları izleyip incelemek, sonra da filme çekmek dünyanın her tarafında çalışan pek çok bilim insanı ve doğa işçisinin yıllarını aldı. Avucunun içine aldığı taşla Hindistan cevizi kıran bir kapuçin maymununun, avını haftalarca izleyen bir komodo ejderinin, ağaçların tepelerinde güreşen iki dev kınkanatlının ya da kabuk değiştirmek için bir araya toplanan bir milyon örümcek yengecin olağanüstü davranışları ve görüntüleri sizleri hayretten hayrete sürükleyecek.

    ‘Hayat’ ile unutulmayacak bir keşfe hazır mısınız?

     

  • 1. Hamur

Hayat Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.