120,00 TL
90,00 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
30,00 TL
Haram Saltanatı Hakkında Bilgiler
Türü: Araştırma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 272
ISBN: 9786059630191
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Bekir Öztürk
Bekir Öztürk
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Haram Saltanatı Kısa Özet

    2013 yılı Aralık ayının ortalarıydı... Bir sabah Türkiye’yi şok eden operasyonlara uyandık. Bakan çocukları, *saygın* ve *hayırsever* işadamları, üst düzey bürokratlar gözaltına alınıyor, geçen her dakika *şok* edici bilgiler büyük bir ihtiyatla kamuoyuna duyuruluyordu.

    İddialar vahim bir o kadarda güçlüydü. Yeni yetme bir *işadamı* devlette önüne geleni *yemlemiş*, bununla da yetinmemiş, akıl almaz bir ticari *beceri* ile *Türkiye’nin cari açığını kapatmış*tı.

    İddiaların ses-görüntü kayıtlarıyla güçlendirilmesiyle olayın *kahramanı* halkın gözünde *rüşvetçi-sahtekar* olmaya başlamıştı ki, 1 Kasım 2013 tarihinde Emine Erdoğan’ın elinden plaket aldığı ortaya çıktı. Zaten *rüşvet* iddiasıyla tutuklanmasının hemen ardından Tayyip Erdoğan kendisinin *hayırsever bir işadamı* olduğunu söylemişti.

    Birkaç yıl sonra *hayırsever işadamı* ABD’de tutuklandığında AKP Hükümeti onu kurtarmak için yakasını yırtmaya başladı. Başbakan, Cumhurbaşkanı sırayla ABD’ye gitti ancak bir mesafe alınamadı. Takas düşüncesiyle tutuklanan ABD’liler yüzünden *vize krizi* çıktı ve Dolar 4 TL, Euro 5 TL sınırını buldu. Bir ara Reza’ya ulaşamadıklarında derhal ABD uyarıldı, askerimizin başına çuval geçirildiğinde *müzik notası mı bu* diyerek konuyu önemsizleştirenler ABD’ye iki defa nota verdiler. Reza artık milli kahramanımız, onun *haklı* davası da *milli* davamız olmuştu. Oysa Reza 2016 Temmuz’unda ABD Savcısına *ötmüştü.*

    AKP’liler *Hayırsever İşadamı*nın ABD’nin kucağına oturduğunu, kendileriyle yaptığı *ticareti* anlattığını geçte olsa öğrendiklerinde hayırseverlik ve işadamlığı bir yana bırakıldı! Artık o *adi, şerefsiz bir ajan*dı.

    Bu kitapta; Devletin tepesindekilerin ödül verirken aynı kareye girmek adına birbirini ezdiği *hayırsever işadamı*nın ajanlığa nasıl terfi ettiğini, bu gün ülkemizi yönetenlerin ona neden bu kadar önem verdiğini, bu günlerde *İhanet, melanet ve rezaletin kuşattığı bir ortamda tarafsızlık namussuzluktur. ABD’deki tezgahın tamamlayıcısı gibi hareket ederek pervasız belgeleri pervasızca sallayanlar, yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir.* Diyen Devlet Bahçeli’nin korkunç çelişkilerini okuyacaksınız.

  • 2. Hamur

Haram Saltanatı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.