195,00 TL
185,25 TL
%5 indirim
Kazancınız
:
9,75 TL
Genel ve Teknik İletişim Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyal Bilimler Kitapları
Sayfa Sayısı: 248
ISBN: 9789750244582
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
Mustafa Kemal Yılmaz
Mustafa Kemal Yılmaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Genel ve Teknik İletişim Kısa Özet

    Kitap, uzun yıllar üniversitelerde "İletişim" ve "Genel ve Teknik İletişim" derslerini anlatan yazarların notlarından, ders anlatımı esnasında öğrencilerinden gelen sorulardan ve mesleki tecrübelerinden oluşmaktadır. Ayrıca, kitabın ilk altı baskısının ardından gerek akademisyenlerden ve öğrencilerden gerekse kitabı kullanan okuyuculardan gelen istek ve öneriler de dikkate alınarak, kitabın daha kullanıcı dostu olması sağlanmıştır.

    Eserde, İletişim Kavramı ve Anlamı, İletişim Teknolojisindeki Gelişmeler, İletişimin Engelleri ve Aşma Yolları, Form Düzenleme, Örgütlerde İletişim ve Fonksiyonları, Grafik, İletişim, Örgütsel İletişimin İşleyişi, İletişimde Tablo Kullanımı, Yazışma Türleri, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Teknoloji ve Teknik İletişim, Bilgi Sistemleri ve İletişim konuları ele alınmaktadır.

    Kitapta anlatılan teorik bilgilerin okuyucu tarafından daha kolay anlaşılması için bölüm sonlarında uygun sorulara yer verilmiştir. Kitap öğrencilere ve konuya ilgi duyan herkese faydalı olabilecek bir şekilde hazırlanmıştır.

  • 2. Hamur

Genel ve Teknik İletişim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.