95,00 TL
86,45 TL
%9 indirim
Kazancınız
:
8,55 TL
Genel Muhasebe Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 350
ISBN: 9789758969401
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 123 adet satılmıştır.
Durmuş Acar
Durmuş Acar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Genel Muhasebe Kısa Özet

    İşletmeler için olmazsa olmaz bir rol üstlenen muhasebenin yüksek öğrenim öğrencilerine öğretilmesinde ise önemini kaybetmeyen en önemli araç ise kitap olmaktadır.

    Daha önce on baskısı yapılmış bu kitabı Türkiye`deki Muhasebe uygulamalarını uluslararası uygulamalarla uyumluluk muhasebe çerçevesinde yeniden gözden geçirdik.

    Çünkü, işletmelerin uluslararasılaşmasına paralel olarak muhasebe uygulamaları da uluslararasılaşmaktadır. Bunun sonucu olarak başlangıçta uluslararası muhasebe standartları ortaya konmuş ve daha sonra bunlar uluslararası finansal raporlama standartlarına dönüşmektedir. Türkiye`de uluslararası uygulamalara paralel olarak Türkiye Muhasebe Standartları yayınlanmış ve bunları Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına dönüştürmektedir. Bununla birlikte TMS ve TFRS ile uygulamalarında ve TTK`nın yasalaşmasına rağmen buna paralel yapılacak düzenlemelerde netlikler olmamakla birlikte bunlar kısmen dikkate alınmış, daha sonraki baskılarına ise yaygınlaştırılması çabalarına başlanmıştır.

  • 2. Hamur

Genel Muhasebe Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.