200,00 TL
164,00 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
36,00 TL
Genel Muhasebe Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 380
ISBN: 9786055193065
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2013
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
İffet Görkey Kesimli
İffet Görkey Kesimli
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Genel Muhasebe Kısa Özet

    Bu kitabı yazmaktaki temel çıkış noktası, yeni başlayan öğrencilere ve mesleğe adım atanlara, ilk aşamada sade bir biçimde temel muhasebe prensiplerini anlatmaktadır. Kanuni değişikliklerin de göz önünde bulundurulduğu bu kitapta, Muhasebe Genel Tebliğine, Vergi Usul Kanununa ve Türk Ticaret Kanununa sadık kalınmıştır.

    Muhasebenin gerekliliği ve kısa bir tarihçesi çeşitli isimlerler anılmakla beraber, Genel Muhasebe 1 ve Genel Muhasebe 2 ya da Dönem Sonu İşlemleri isimli üniversite düzeyinde derslerin içeriklerine uygun anlatım elinizdeki kitapta yer almaktadır. Tekdüzen Hesap Planında yer alan hesapların açıklamaları, bunları desteklemek amacıyla monografiler ve dönem sonu işlemleri kitabın içeriğini oluşturmaktadır. Finansal Muhasebe ya da Genel Muhasebe branşının dışında kalan konular bu kitaba özellikle alınmamıştır.

    İcracı karar alıcı ve uzman olarak uzun bir süreç içerisinde gözlemlemek fırsatı bulduğum iş dünyasının gereksinimleri örnekleri şekillendirmiş bankacılık geçmişimin yardımıyla da bankalar, krediler ve kredi kartlarıyla ilgili olan bölümlerde deneyimlerin aksettirilmeye çalışılmıştır.

  • 2. Hamur

Genel Muhasebe Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.