Gelişimsel Nörobiyoloji ve Bağlanma Kuramı

Psikoterapi Enstitüsü

Allan N. Schore

470,00 TL
333,70 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
136,30 TL
Gelişimsel Nörobiyoloji ve Bağlanma Kuramı Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 192
ISBN: 9786057926371
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 28 adet satılmıştır.
Allan N. Schore
Allan N. Schore
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gelişimsel Nörobiyoloji ve Bağlanma Kuramı Kısa Özet

    Kısa bir zaman öncesine kadar birbirinden ayrık, bağımsız birimler halinde her birinin kendi alanından tanımlamaya çalıştığı ancak hepsi aslında aynı şey hakkında olan çalışmalar, ne kadar sevindiricidir ki, son yıllarda multidisipliner bakış açısıyla ele alınabiliyor, ortak sorulara ortak cevaplar aranabiliyor. İşte tam bu noktada Dr. Schore’un çalışmaları bütün söylenenleri bir arada toplamayı ve bir arada değerlendirmeyi mümkün kılan, üstelik gösterilebilir ve ölçülebilir değerler üretilmesine zemin oluşturuyor.
    Yüzyıllardır süregelen zihin-beden ikileminin çözülmesine belki de en çok yaklaşılan günümüzde, Dr. Allan Schore’un çalışmaları bu çözümün kavşak noktasında bulunmaktadır.

    Bugüne kadar soyut ve sanal şekilde algılanan ve ele alınan bilinç ve bilinçdışı kavramları, Dr. Schore’un çalışmalarında somutlaştırılmış ve bilinçdışının localizasyonunun kanıta dayalı yöntemlerle aydınlatılması yönünde ciddi adımlar atılmıştır.

    Dr. Allan Schore’un bilimsel çalışmaları aynı zamanda psikoterapinin beyinde meydana getirdiği değişikliklerin nörobiyolojik kanıtlarını ortaya koyması açısından da tarihsel öneme sahiptir.

    Psikoterapi alanında disiplinlerarası çalışmaların en önemli isimlerinden olan saygıdeğer bilimadamı Dr. Allan N. Schore’un birikim ve deneyimlerinden yararlanma fırsatını büyük bir şans olarak görüyoruz.

  • 2. Hamur

Gelişimsel Nörobiyoloji ve Bağlanma Kuramı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.