210,00 TL
172,20 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
37,80 TL
Enerji Ekonomisi Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Ekonomi Kitapları
Sayfa Sayısı: 422
ISBN: 9786254067716
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 12 adet satılmıştır.
Arslan Zafer Gürler
Arslan Zafer Gürler
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Enerji Ekonomisi Kısa Özet

    Enerji, evrende birçok farklı formlar alarak sürekli var olmuştur. Bu çok boyutlu ve oldukça karmaşık olguyu ekonomik bir bakış açısından analiz etmenin zorluğu ise yadsınamaz. Son elli yılda, insanlığın daha çok gereksinim duyduğu enerji giderek önemi artırmış, ekolojik ve ekonomik araştırmaların da kapsamına giren disiplinlerarası bir nitelik kazanmıştır. Buna karşın Türkiye`de bu kapsamda yazılmış akademik eserler çok sayıda değildir.
    Bu kitap, ekonominin arz ve talep kuvvetlerinden yola çıkarak teknik ve bilimsel koşullar paralelinde enerji kaynaklarının analizini içermektedir. Bu bağlamda çağdaş enerji konuları dünya ve Türkiye örneklerinden yola çıkarak gerek çevresel gerekse politik etkiler ele alarak incelenmeye çalışılmıştır.
    Kitap, lisans ve lisansüstü düzeydeki enerji ekonomisi ile ilgili öğrenci ve öğreticiler için disiplinlerarası bir bakış açısı ile hazırlanmış, güncel bilgilerle desteklenmiş bir başvuru kaynağıdır. Okuyucularımıza, enerjinin çok boyutlu labirentinde ekonominin feneriyle yol göstermek amacıyla hazırladığımız bu eserin yararlı olmasını dileriz.

  • 1. Hamur

Enerji Ekonomisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.