160,00 TL
139,20 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
20,80 TL
Elektronik Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 223
ISBN: 9789755400846
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2009
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Owen Bishop
Owen Bishop
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Elektronik Kısa Özet

    Bu kitap, elektroniğe başlangıç ders kitabı olarak hazırlanmıştır. Ayrıca, GCSE Elektronik Tasarım ve Teknoloji bölümleri (Elektronik Ürünler), GCSE Fizik`de bulunan Elektrik ve Manyetizma bölümleri, Mühendislik için Elektronikte GNVQ birimi ve Elektronik Prensipleri ve Uygulamaları üzerine ara GNVQ birimi için de uygundur. Kitapta okuyucunun, elektronik temel bilgisi veya fizikteki elektronik konuları hakkında ön bilgi sahibi olmadığı varsayılmıştır.

    Kitabın büyük bir kısmı, çift sayfa düzenine sahip çok sayıda kısa alt başlıklara ayrılmıştır. Foundation Tier (FT, temel kategori) seviyesinde verilen alt konu başlıklarının çoğunu kapsamaktadır. Konular, tamamen basit açıklamalarla ve çok sayıda örnek ve şekillerle verilmiştir. Çift sayfa numaralı sunum iki avantaja sahiptir. Öğrencilerin dikkatlerinin verilen bir müfredatta bulunan özel konulara odaklanmasını sağlar. Ayrıca, kendi kendine öğrenen öğrenciler için de kolaylıkla yönlendirme ve bilginin test edilmesi sağlanmış olur.

    Kitap boyunca belirli sıklıkla, Ek Bilgi kutuları verilmiştir. Bunlar, yalnızca Hier Tier (üst kategori)`da bulunan materyalleri içermektedir ve bir veya iki farklı müfredatta görülen konularla ilgilidir. Öğrenciler, müfredata ve üzerinde çalıştıkları seviyeye göre bu ek konuları okuyabilirler veya atlayabilirler.

  • 2. Hamur

Elektronik Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.