Eğitim Araştırmaları

Eğiten Kitap

Burke Johnson

70,00 TL
54,60 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
15,40 TL
Eğitim Araştırmaları Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Sözlükler ve Konuşma Klavuzları
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 9786054757459
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Burke Johnson
Burke Johnson
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Eğitim Araştırmaları Kısa Özet

    Kitap, okuyucunun araştırma yöntemleri konusunda ön bilgisi­nin olmadığı varsayımıyla hazırlanmıştır. Ayrıca bu kitap lisans düzeyinde okutulacağı gibi lisansüstü programlarda da okutul­maya uygundur.
    Kitabın yazılmasında birkaç amaç göz önünde bulundurulmuş­tur. Öncelikle kitabın tüm güncel konuları kapsayan doğru bilgi­leri sunması amaçlanmıştır. Kitap yazarlarının, farklı alanlardan gelmelerinden dolayı her birinin içeriğe dair kattığı değerli gö­rüşleri olmuştur.

    Bu kitap, okuyanların araştırmalara eleştirel olarak bakmalarının ve araştırmalardan "kullanıcı* olarak yararlanmalarının yolunu açmak için yazılmıştır. Bu kitabın okurlarının pek çoğunun aka­demik hayatlarının belli bir döneminde literatür özeti veya araş­tırma önerisi hazırlayacağı, anket geliştireceği ya da bir düşün­ceyi bilimsel olarak test edeceği düşünülmüştür. Bu doğrultuda Eğitim Araştırmaları başlıklı bu kitap, okuyucularının söz konusu yeterliliklerini geliştirecek ve bilimsel araştırma makalelerini ko­lay okuyabilmelerine katkılar sunacaktır.

Eğitim Araştırmaları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.