Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri

Seçkin Yayıncılık

Yücel İSLAM

240,00 TL
228,00 TL
%5 indirim
Kazancınız
:
12,00 TL
Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 312
ISBN: 9789750256691
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
Yücel İSLAM
Yücel İSLAM
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri Kısa Özet

    Günümüzde, kamu veya özel sektörde yer alan bütün örgütler faaliyetlerini kayıt altına almak zorundadırlar. Yasal zorunluluklar, örgütsel hedeflere ulaşa-bilme, örgütsel ya da kişisel hakların muhafazası, görev ve yetkilerin kuralla-ra/mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesi zorunluluğu, belge yönetimine yaşamsal bir önem kazandırmıştır.

    Böylesine önemli bir konuda, bütün bir belge yönetim süreci belli kurallar ve sistemler çerçevesinde yürütülmelidir. Bu durum aynı zamanda kurumlar arasındaki ilişkilerin de planlı ve uyumlu bir şekilde yürütülmesi açısından zorunludur. Bu açıdan Elektronik İmza Kanunu`nun kabulü ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi uygulamaları sürece farklı bir boyut kazandırmıştır.

    Kitapta, bilgi ve belge yönetimi çerçevesinde; evrakların oluşması, kaydedilmesi, işlem süreci, dosyalanması ve arşivlenmesi konuları detaylı olarak ele alınmıştır. Dosya tasnif sistemleri, evrak ve dosya hizmetlerinin örgütlenmesi ve bunlara ilişkin uygulamalar, yönetmelik ekleriyle birlikte hazırlanmıştır. Kitap bu yönüyle, gerek öğrenciler gerekse çalışanlar için önemli bir kaynak olma özelliğine sahiptir.

  • 2. Hamur

Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.