Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Devlet Geleneğinde Son Eşik

Üretici Liste Fiyatı
190,00 TL
152,00 TL
%20 İndirim
Kazancınız
38,00TL
Parapuan: 152
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Devlet Geleneğinde Son Eşik
Türü : Türkiye Siyaseti ve Politikası Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 280
ISBN : 9789944612401
Basım Yılı : 2018
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:94 adet satılmıştır.

*Bir ülke, yer altı zenginlikleri, ormanları, ırmakları, gölleri, tarihi ve doğal güzellikleri kadar, tarihi boyunca edindiği değerler ve evrensel manada sahip olduğu hukuku, demokrasisi, devlet geleneği, yönetim tecrübesi, yetişmiş insan kaynağı, ortak yaşam anlayışı, fikir özgürlüğü gibi kavramlarıyla tanımlanır. Bu kavramlar, ülkedeki insanların mutlu, rahat ve huzurlu bir ortamda mı tam tersi bir konumda mı yaşadıklarına dair birer ölçüttür.

Ülkemiz son zamanlarda fikir ve düşünce özgürlüğü, hukuk, demokrasi, devlet geleneği gibi moral değerlerin bir kısmını kaybetti.*

Hanefi Avcı, bugün geldiğimiz noktada, bozulan devlet düzeni, kısıtlanan özgürlükler, bağımlı yargı ve tek adam anlayışına karşı yapılması gerekenleri, bu kötüye gidişin durması için bulunduğumuz Son Eşik’te vereceğimiz kararın önemini anlatıyor.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.