Dersim Yalanları ve Gerçekler

İleri Yayınları

Özgür Erdem

140,00 TL
93,80 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
46,20 TL
Dersim Yalanları ve Gerçekler Hakkında Bilgiler
Türü: Politika Siyaset
Sayfa Sayısı: 208
ISBN: 9786258250114
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 11 adet satılmıştır.
Özgür Erdem
Özgür Erdem
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dersim Yalanları ve Gerçekler Kısa Özet

    Türksolu gazetesinin Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Özgür Erdem, bu kitabında, Dersim isyanıyla ilgili "bölücü yalan korosu"nun yarattığı sis perdesini aralıyor ve Dersim gerçeğini gün ışığına çıkarıyor.
    Bugüne kadar yayınlanan Dersim kitaplarının hiçbirinde yer almayan, gizlenmek istenen, üzerinde durulmayan pek çok belge ve bilgi ilk kez bu eserde yayınlanıyor.
    Dersim gerçeği ile yüzleşmekten korkmayacak özgür düşünceden yana insanlar için temel bir kaynak... Bakalım kimler bu gerçekle yüzleşebilecek...
    Mustafa Mutlu: "Özgür Erdem`in bu kitabı, bugüne kadar kulaktan kulağa duyduğumuz iddiaları, belgeleriyle çürütüyor ve Dersim üzerinden bölücülüğe devam edenlerin gerçek amaçlarını gün ışığına çıkarıyor. Bu kitabın son sayfasına geldiğimde tek bir şey istiyordum: Ah; keşke Başbakan da bu kitabı okusa!"
    Emin Çölaşan: "Özgür Erdem, o günlerin belgelerini araştırmış, bugünkü liboş ve Tayyipçi kesimin yalanlarını tek tek, belgelerle sergileyip çürütüyor. Kitabı okuduğumuz zaman Kürtçülerin bağımsız Kürdistan uğruna Atatürk döneminde bile devlete nasıl isyan ettiklerini, nasıl uğraştıkdırlarını belgelerden görüyorsunuz. Mutlaka okumalısınız."

  • 2. Hamur

Dersim Yalanları ve Gerçekler Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.