Çözümlü Analitik Geometri Alıştırmaları

Nobel Akademik Yayıncılık

Arif Sabuncuoğlu

294,00 TL
241,08 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
52,92 TL
Çözümlü Analitik Geometri Alıştırmaları Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 428
ISBN: 9786057895349
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 190 adet satılmıştır.
Arif Sabuncuoğlu
Arif Sabuncuoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Çözümlü Analitik Geometri Alıştırmaları Kısa Özet

    Bu kitap, yazarın *Analitik Geometri* adlı kitabındaki alıştırmaların çözümlerini içermektedir. Üniversitelerin birinci (veya ikinci) sınıflarında okutulmakta olan Analitik Geometri derslerinde öğrencilerimizin yararlanması için hazırlanmıştır.

    Bu kitaptaki problemler, öğrencilerimizin ileri sınıflarda okuyacakları derslerde ihtiyaç duyacağı konuları kapsamasının yanı sıra, öğretmen adaylarının liselerde öğretmenlik yaparken okutacakları konularda da onlara yardımcı olacaktır. *Analitik Geometri* kitabına alıştırmaların çözümleri konulması hâlinde kitabın hacmi çok artacağından ayrı bir kitapta toplamanın daha uygun olacağı düşünülmüştür.

    Problemler kolaydan zora doğru sıralanmış, soyut problemler sonlara konulmuştur. Kitaba alınan problemler, bu alandaki çok özel problemlerden çok, öğrencilerin kolayca anlayabilecekleri, onlara Analitik Geometri dersini sevdirecek ve ileri sınıflarda okuyacakları derslere temel oluşturacak Analitik Geometri bilgilerini daha iyi kavratacak ve pekiştirecek türde sorulardır. Problemleri, sonuçları ve bu sonuçlar elde edilirken yapılması gereken işlemler okuyucuyu yormayacak biçimde seçilmiştir.

  • 1. Hamur

Çözümlü Analitik Geometri Alıştırmaları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.