Çocuğunuza Kulak Verin

Doğan Kitap

Aletha J. Solter

190,00 TL
152,00 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
38,00 TL
Çocuğunuza Kulak Verin Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyoloji ile Alakalı Aile ve Çocuk Kitapları
Sayfa Sayısı: 248
ISBN: 9786256417755
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 111 adet satılmıştır.
Aletha J. Solter
Aletha J. Solter
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Çocuğunuza Kulak Verin Kısa Özet

    •    Çocukların gelişimine ödülsüz ve cezasız nasıl destek olunur?
    •    Öfke nöbetlerine nasıl tepki vermek gerekir?
    •    Çocuğunuz ağladığında ne yapmalısınız?
    •    Oyuncak seçiminde nelere dikkat etmek gerekir?
    Çocuğunuza Kulak Verin, çocukların 2 ila 8 yaş arası dönemdeki gelişimlerini, duygusal ihtiyaçlarını ve ebeveyn olmanın zorluklarını inceliyor. Çocuklarınızı daha iyi anlamanın, kişisel becerilerini dikkate alarak yönlendirmenin ve onlarla sevgi dolu bir bağ kurmanın yollarını gösteriyor.
    Ödül ve ceza olmadan, bağ kurmaya odaklı ebeveynlik yaklaşımı için eşsiz bir kaynak olan Çocuğunuza Kulak Verin, araştırmalarla desteklenerek güncellenen yeni baskısıyla tüm anne babalara “Çocuklarınızı mutlu büyütmek için, kendi kurallarınıza değil, önce onlara kulak verin” diyor. Mutlu bir hayat için siz de Aletha J. Solter’a kulak verin!
    Aletha J. Solter Bilinçli Ebeveynlik konusunda dünya çapında tanınmış bir uzmandır. İsviçre Cenevre Üniversitesi’nde insan biyolojisi mastırı, California Üniversitesi’nde (Santa Barbara) psikoloji doktorası yapan Solter, Aware Parenting Institute’un (Bilinçli Ebeveynlik Enstitüsü) kurucusudur. İki çocuk annesi olan Solter, dünyanın pek çok ülkesindeki anne babalar ve profesyoneller için Bilinçli Ebeveynlik workshop’ları düzenlemektedir. Solter’ın Bilinçli Bebek, Oyun Oynama Sanatı, Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri ile Travma Yaşayan Çocuğunuzu İyileştirmek adlı kitapları da Doğan Kitap tarafından yayımlanmıştır. 

    Yazar Hakkında
    Aletha J. Solter bilinçli ebeveynlik konusunda dünya çapında tanınmış bir uzmandır. İsviçre Cenevre Üniversitesi’nde insan biyolojisi mastırı, California Üniversitesi’nde (Santa Barbara) psikoloji doktorası yapan Solter, Aware Parenting Institute’un (Bilinçli Ebeveynlik Enstitüsü) kurucusudur. İki çocuk annesi olan Solter, dünyanın pek çok ülkesindeki anne babalar ve profesyoneller için bilinçli ebeveynlik workshop’ları düzenlemektedir. Solter’ın Bilinçli Bebek, Oyun Oynama Sanatı, Ağlamalar ve Öfke Nöbetleri ile Travma Yaşayan Çocuğunuzu İyileştirmek adlı kitapları da Doğan Kitap tarafından yayımlanmıştır.

  • 2. Hamur

Çocuğunuza Kulak Verin Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.