415,00 TL
369,35 TL
%11 indirim
Kazancınız
:
45,65 TL
C Programlama Dili Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyal Bilimler Kitapları
Sayfa Sayısı: 339
ISBN: 9789750244360
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 36 adet satılmıştır.
Şerafettin ARIKAN
Şerafettin ARIKAN
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • C Programlama Dili Kısa Özet

    Gözden geçirilmiş 8. Baskısını yapan kitap, çıktığı ilk günden beri gerek üniversitelerde gerekse özel kurslarda "C Programlama Dili" dersi için temel ders kitabı olarak binlerce öğrenciye ve programı kendi kendine öğrenmek isteyen kişilere rehber kitap olmuştur. Kitap, her yeni baskısında bir önceki baskı için akademisyenlerden, öğrencilerden ve okuyuculardan gelen istek, öneri ve eleştiriler dikkate alınarak hazırlanmış, kitabın okuyucu dostu olması amaçlanmıştır.

    Kitap C Programlama Dilini hiç bilmeyenlere hitap edecek şekilde hazırlanmış, konular kolaydan zora doğru sıralanmıştır. Konular şekil ve tablolarla daha ayrıntılı bir biçimde incelenmiş ve örnek programların sayısı artırılarak konunun daha iyi anlaşılması hedeflenmiştir. Her bölümün sonunda, konu ile ilgili sorulara yer verilerek hem konunun daha iyi öğrenilmesi hem de olası sorunlarda ne yapılması gerektiği konularına açıklık getirilmiştir. Kitabı bitiren bir okuyucu, ileri düzeyde C dili ile program yapabilecek düzeye gelecektir.

    Ayrıca kitapta: Temel elektronik eğitimi alanların bu bilgilerini yazılımla birleştirerek ortaya yeni projeler çıkarabilecekleri konuları da içermektedir. Bu doğrultuda Türkçe kitaplarında çok fazla yer almayan bilgisayarın paralel portuna bağlanan kontrol devrelerinin yapımı ve bu devrelerin yazılımla denetimi konusuna da yer verilmiştir.

  • 2. Hamur

C Programlama Dili Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.