Bin Yıldızlı Otelde Bir Saat

Saniye Acun Yayıncılık

Leyla Şahin

15,00 TL
Bin Yıldızlı Otelde Bir Saat Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786056947124
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
Leyla Şahin
Leyla Şahin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Bin Yıldızlı Otelde Bir Saat Kısa Özet

    Sahile bir saat geçirmekti hayalimiz, şu binlerce yıldizın altında sadece bir, saat... Mevsimin` bahar değil de son bahar olduğunu nereden bilebilirdik. Nereden bilirdik bu manzaraların, bu görüntülerin hayatımızın rotasını değiştireceğini ve beni geriye, dönüşü imkansız yollara iteceğini. Geri çekildim. Hayatın bana sunduğu her şeyden geri çekildim. Günlerce rüya gibi gördüğüm mutluluktan her şeyden vazgeçtim. Gerçekten bir rüyaydı belki ve kas busla bitmişti.

    Ama ya gerçekse, ya bu bizim kaderimizse toplamallydım; kendimi ona yardım etmeliydim. Bel bu haksızlıktı. Bu ne acı bir şeydi yalan olmalıydı, evet öyle olmalıydı. Ben ben bırakmamalıydım kendimi ona yardım etmeliydim. Orada ki herkes benim gibi perişandı, şaşkındı ve çaresizdi. Onu kurtarmanın bir yolu olmalıydı. Hayatında ilk kez karşılaştığım daha doğrusu yakaladığım mutluluğum böyle elimden alınmamalıydı. 

    Hayat yolunda pamuk ipliğinde bir yolculuk başlamıştı sessiz adımlarla Levent Bey kanadında... Yaşamımda yer alan önemli önemsiz her şeyi herkesi beklemeye alarak... 

  • 2. Hamur

Bin Yıldızlı Otelde Bir Saat Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.