15,00 TL
10,95 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
4,05 TL
Aşk`a Dair Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 216
ISBN: 9786055032142
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Sema Soykan
Sema Soykan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Aşk`a Dair Kısa Özet

    Yaklaşık 15 gündür bu hayat serüvenin bir parçasıyım. Sinop`tan Adana`ya, farklı zamanlarda, farklı mekânlar arasında ki düşlerim, biraz şiir, biraz nesirle yansıdı hayatıma… Eğitimimi lisans ve yüksek lisans yaparak Peyzaj Mimarlığı alanında tamamladım.

    192 ay önce canım, hayat arkadaşım Özgür ile evlendim, 132 aylık güzeller güzeli Sude`min annesiyim. 18 yıl önce gönlümde yatan sektörün tekstil olduğunun farkına varınca, modayla, tasarım ve mağazacılıkla devam eden keyifli bir yolculuğa başladım. 10 yıldan bu yana, pek çok sivil toplum kuruluşunda yer alırken, sosyal komitelerde yardım amaçlı organizasyonlar hazırladım. Dergilerde moda üzerine köşe yazıları yazarken, sanatçı dostlarımla özel röportajlar yaptım.Ve gün oldu, o gün yazacak başka şeylerin olduğunu anladım. Anladım ki, ben kelimelere, betimlemelerle kurulan cümlelere aşığım. Yapacak daha çok şeyim olduğu kanaatine varınca, hayatın ikinci yarısına yazarak başladım.

    En çok, şiir yazarken duygularımı tanıdım,

    Aşkı, hayatı, kendimi sorguladım.

    400` den fazla şiir yazdım, 165 şiirimi, 9 kategoriye ayırdım ve bu kitap vesilesi ile sizlerle paylaştım.

    "Aşk`a dair, Hayata dair, Meçhuldeki benden, Özlemle, Huzurla, Sitemle bazen. Diyecek ne çok şeyim varmış meğer. Yazmaya başlayınca anladım".

    Yazdıklarım; biraz gördüklerim, biraz yaşadıklarım, birazda yaşananlardan anladıklarım. Ama benim için aslolan; size ne kadar ne hissettirdiğim, ne kadarını anlattığım.

  • 2. Hamur

Aşk`a Dair Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.