150,00 TL
100,50 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
49,50 TL
Anne Çişim Var Hakkında Bilgiler
Türü: Sosyoloji ile Alakalı Aile ve Çocuk Kitapları
Sayfa Sayısı: 135
ISBN: 9786258054934
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Hülya Gürel
Hülya Gürel
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Anne Çişim Var Kısa Özet

    Eğitime yazar Hülya Gürel`in Anne Çişim Var! kitabı 2014 yılında ilk baskısından bu yana sosyal medya sayfalarına gelen sorular ve güncel ebeveyn eğitimleriyle gelişmeye devam ederek yeniden tasarlandı. Bu önemli kitap yalnızca uzman bir annenin kaleminden çıkmadı, aynı zamanda “Eyvah bu konuda ne yapabilirim?" diyen yüzlerce annenin deneyimleriyle harmanlanarak sizlere sunuldu.
    Çocuğunuza keyifle bu beceriyi kazandınırken çocuğunuzla bağınızı kuvvetlendirebileceğiniz bu eser, notlar alıp, yazarak ilerleyebildiğinizi somut bir şekilde görebilmeniz, bir yerde takılırsanız geriye dönüp bakabilmeniz, ajandaya kaydettiğiniz notlar üzerinden durum tespiti yapabilmeniz, alternatif geliştirip yola devam edebilmeniz için tasarlandı.
    Anne Çisim Var! eseri çocuğunuzun yaşamında en önemli kilometre taşlarından olan tuvalet eğitimini birlikte aşarak, onun kişilik gelişimine "keşke"siz bir imza atabilmenin huzurunu yaşamanızı, güvenli yarınlara yelken açmak için size destek olacak bir başucu kitabı.

    “Alanında büyük bir boşluğu dolduracak bu kitapla, pek çok ebeveyn bir yükten kolayca kurtulurken, küçük hanım ve küçük beyler yeni bir döneme mutlulukla adım atacaklar. Ne ağır bilimsel tanımlamalar, ne de baştan savma safsatalar... Sade, duru ve anlaşılır bir rehber. Kalemine sağlık Hülya Gürel."

  • 2. Hamur

Anne Çişim Var Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.