1.998,00 TL
1.238,76 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
759,24 TL
Anatomi Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 871
ISBN: 9786057607287
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Alper Atasever
Alper Atasever
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Anatomi Kısa Özet

    Bu kitap, anatomi egˆitimi alan o¨gˆrenciler ic¸in okunması ve anlas¸ılması kolay olacak, hızlı bir tekrar ic¸in kolaylık sagˆlayacak s¸ekilde du¨zenlenmis¸, bilgiler basitten detaya dogˆru bas¸lıklar ve alt bas¸lıklar s¸eklinde organize edilmis¸tir.

    Gu¨nu¨mu¨zde anatomi egˆitiminin klinikle ilis¸kilendirilerek ve gereksiz detaylardan arındırılarak verildigˆi go¨z o¨nu¨ne alınarak, kitapta da o¨nemli olmayan detaylardan kac¸ınılmıs¸ ve anatomik bilgiler klinik durumlar ile ilis¸kilendirilmis¸tir. Kitabın yazım as¸amasında sayısız kaynak kitap ve makaleye bas¸vurulmus¸tur. Gerek anatomik gerekse klinik bilgiler en gu¨ncel kaynaklardan derlenmis¸tir.

    Kitapta, o¨nceki sayfa veya sayfalarda bahsedilen o¨nemli yapıları go¨steren resimlerin, verilen bilgiyi takip eden sayfalara yerles¸tirilmesine o¨zen go¨sterilmis¸tir. Bu kitabı okuyan o¨gˆrencilere tavsiyem, okudukları metinde gec¸en anatomik olus¸umları, takip eden sayfadaki resimlerde bulmaya c¸alıs¸maları ve teorik bilgiyi go¨rsel olarak da desteklemeleridir.

  • 1. Hamur

Anatomi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.