200,00 TL
142,00 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
58,00 TL
Allah`sız Müslümanlık Hakkında Bilgiler
Türü: Müslümanlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786050827699
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 385 adet satılmıştır.
Ömer Lütfi Mete
Ömer Lütfi Mete
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Allah`sız Müslümanlık Kısa Özet

    *Sorgulayıp anlamaya çalıştığım, Müslüman insanı –bütün gayretlerine rağmen– geliştirmeye yetmeyen dindarlık türünün iç kıvrımlarıdır. Diliyle sürekli Allah’ı anmasına ve su¨rekli dini etkinliklerde bulunmasına rağmen, kendisi gibi olmayanlar u¨zerinde derin bir saygı ve hatta imreniş uyandıramayan Mu¨slu¨manlık biçiminin, Allah’ın muradıyla örtu¨şeceğini du¨şu¨nemiyorum.

    Tabii ki ‘Allah’sız Mu¨slu¨manlık’ ifadesi, kafirlik ve inkarcılık suçlaması kastıyla seçilmiş değildir. Bu isim ‘Mu¨slu¨man kişinin Allah ile iletişimini geliştiremeyen dindarlık’ tanımlamasının kısaltılmışı sayılabilir.

    Peki, böylesi dindarlık nasıl bir şeydir?*

    Yıllardır dillerden düşmeyen şiirleri, senaryoları, romanları ve politik denemeleriyle tanıdığımız Ömer Lütfi Mete’den çağımızın Müslümanlığına dair *içeriden* bir eleştiri… İslam’ı nasıl yaşıyoruz ve nasıl yaşamalıyız? Onu aslında modern hayatın kimi ihtiyaçlarına göre yeniden dizayn mı ediyoruz? İslam en son ve en mu¨kemmel din olduğuna göre, mensupları neden yu¨zlerce yıldır geriliğin ve ezikliğin girdabından kurtulamıyor?

    Allah’sız Müslümanlık, İslam’ı yaşama sorununa dair güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyen bir ahlaki el kitabı…

  • 2. Hamur

Allah`sız Müslümanlık Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.