Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Akdenizin Tılsımı Sığla

Üretici Liste Fiyatı
150,00 TL
114,00 TL
%24 İndirim
Kazancınız
36,00TL
Parapuan: 114
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Akdenizin Tılsımı Sığla
Türü : Mitolojiler
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 296
ISBN : 9786257726634
Basım Yılı : 2021
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:3 adet satılmıştır.

Sığla Doğa`nın Karya (Muğla) bölgesine bir armağandıur. Bu roman Sığla ağacı`nın özelliklerini roman diliyle anlatırken, aynı zamanda Sığla Ağacı etrafında şekillenen iki aşk hikayesini anlatmaktir.

Bir tanesi günümüzden başlayıp ikibin yılı aşkın süre önce Doma`dan başlayıp Marmaris`te sonlanan, diğeriyse günümüzde geçen botanik öğrebncisi Doğa Hanım`la Arkeolog Barış Bey`in hikayesi.

Diğer yandan bu kitap sizi hem Muğla Bölgesi`nin  özellikleriyle tanıştıracak, bir yandan da Santos`daki Harpiler anıtından Letoon`a, Patara`ya, Saklıkent`e, Kaunos`la Biblos`un hikayesinden Sultaniye Kaplıcaları`na, İztuzu`nda Caretalara, Sedir Adası`nın kumlarından Knidos Afroditi`ne, tıbbın kurucusu Hipokrat`a, Kraliçe Artemisiay`a, Mausolos`dan tarihin babası Herodot`a kadar tanışacak, ülkemizin cenginliklerini göreceksiniz.
Romanda yazılanların bir kısmı sanatçının kurgusu olmakla birlikte olaylarve tarihler doğru bilgilere ve araştırmalara dayanmakta olup tarihle bire bir örtüşmektedir. Kitabın hem bir roman hem bir kaynak olduğunu düşünmekle birlikte Karya Bölgesi`ni gezenlerin ellerinden düşüremeyecekleri  bir rehber olacağına eminiz.
Saygılarımızla ..

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.