Yönerge Yayınları 2023 KPSS TYT ALES DGS MSÜ Hızlı Okuma Teknikleri ile PARAGRAFMATİK Soru Bankası

Yönerge Yayınları

Cenan Balcı

210,00 TL
140,70 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
69,30 TL
Yönerge Yayınları 2023 KPSS TYT ALES DGS MSÜ Hızlı Okuma Teknikleri ile PARAGRAFMATİK Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: ALES Soru Bankaları
Sayfa Sayısı: 212
ISBN: 9786052230763
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
Cenan Balcı
Cenan Balcı
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yönerge Yayınları 2023 KPSS TYT ALES DGS MSÜ Hızlı Okuma Teknikleri ile PARAGRAFMATİK Soru Bankası Kısa Özet

    2023 KPSS TYT ALES DGS MSÜ Hızlı Okuma Teknikleri ile PARAGRAFMATİK Soru Bankası  Yönerge Yayınları

    Bu kitap özellikle, 15 yıldır vermiş olduğum eğitimlerin tecrübesini yansıtmaktadır. 42 gün boyunca bu egzersizleri uygularsanız sonucunda artık YKS’de çıkan 20-25 sorudan bir çok paragrafı kolaylıkla çözebileceksiniz. Böylelikle YKS’de 20-30 dakika zaman kazanacaksınız. Bu da sizin hem anlama oranınızın artmasını sağlayacak hem de daha iyi netler çıkarmanızı sağlayacaktır. Ayrıca matematik ve diğer derslere daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

    Paragrafmatik Kitabını Okurken Yapmanız Gerekenler
    1.    Düzenli olarak yeni kelimeler öğrenmelisiniz.
    2.    Egzersizleri verilen doğrultularda uygulayınız.
    3.    Uygulamaları adım adım takip ediniz.
    4.    Size anlamsız gelen sayfalar olabilir. Bu sayfaların baş tarafındaki açıklamaları mutlaka okuyunuz.
    5.    42 günlük sürecin 21 günü, anlamadan taramalarla geçeceği için bu süreç size anlamsız gelebilir; fakat bu süreçte göz kaslarımızın esnetilmesi, göz ritmimizin artırılması ve gözün görme alanının genişletilmesi için bunlar gereklidir.
    6.    21 günlük anlayarak okuma sürecinde bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim. Son olarak, bu 42 günlük süreçte, tüm uygulamaları adım adım yapacağınıza inanıyorum. Hızlı okuma eğitimi zor bir süreçtir; fakat sonrasında 300 sayfalık kitapları 2-2,5 saatte okuyabilecek seviyeye ulaştığınızda, kendinizi daha iyi hissedecek ve paragrafları 20- 30 saniyede çözecek ve netlerinizi de arttırdığınızı göreceksiniz.
    7.    Uygulamaları her gün en az bir saat yapmalısınız ki beyin üçerli bakmayı (ileri ki bölümlerde öğreneceğiz) alışkanlık hâline getirsin.
    8.    Egzersizleri gün gün yapmalısınız. Tek bir gün eksik olsa bile beyinde alışkanlık konusunda zayıflık olur. Bu yüzden her gün aynı önemle egzersizlere ağırlık vermelisiniz.

    Bunların dışında bir de şahsi ancak önemli bir isteğimiz olacak. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik ve bireysel psikolojik durumu da düşünerek olabilecek en makul fiyatları belirlediğimizi ifade etmek isteriz. Buna rağmen ekonomik gücünüz olmadığı için yasal olmayan yollardan çoğaltılan, dağıtılan baskıları kullanmak zorunda kalırsanız üzülmeyin bu dert değil. Ancak bunun dışında bandrollü ürünleri satın almanız hem biz emek verenleri motive edecektir hem de soru niteliklerini daha üst seviyeye taşımamız için bizlere güç ve inanç verecektir. Geribildirim veya önerileriniz için bizlere ulaşmayı lütfen ihmal etmeyin. 
    Sevgilerimizle...
    Sınavınızda başarılar dileriz.
    Yönerge Yayıncılık

  • 2. Hamur

Yönerge Yayınları 2023 KPSS TYT ALES DGS MSÜ Hızlı Okuma Teknikleri ile PARAGRAFMATİK Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.