2022 TYT Aperitif Matematik Soru Bankası

Bilinçsel Yayınları

İbrahim Ataş

160,00 TL
128,00 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
32,00 TL
2022 TYT Aperitif Matematik Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: TYT Matematik Soru Bankaları
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786057040237
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 86 adet satılmıştır.
İbrahim Ataş
İbrahim Ataş
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 2022 TYT Aperitif Matematik Soru Bankası Kısa Özet

    Sevgili Öğrenciler,

    Başarının ışığında aydınlanacak bir gelecek ancak çaba ve özveriyle gerçekleşebilir. Bu kitap doğru ışığı yakalayabilmeniz ve MATEMATİK'in en derin noktalarını kavrayabilmeniz için özenle hazırlandı. Değişen müfredatı en ince ayrıntılarına kadar incelemek; kavramları ve metodları sizler için bir bütün haline getirip hazırlamak hem çok keyifli hem de bir o kadar detaycı bir çalışmayı ortaya çıkartmış oldu.

    Değerli Meslektaşlarımız, Kitap içeriği kazanım sırasına göre hazırlanmış olup derslerinizde konu anlatımından sonra gönül rahatı ile kitabımızdan ödevler verip öğrencilerden geri dönüş alabilmeniz sağlanmıştır. APERİTİF BİLGİ MATEMATİK KONU ÖZETLİ SORU BANKASI'nda başlangıç seviyesindeki öğrencilerimizin temelini oluşturmak titizlikle hazırlanarak onları MATEMATİK'in her türlü soru tipleriyle buluşturmak ve varolabilecek her problemin çözüm odaklı çalışmasını sağlamak yegane amacımız haline gelmiştir.

    Bu ülkenin geleceği olan Sevgili Genç Arkadaşlarım, hayatın güzelliklerini fark edebilmenin mutluluğu tadabilmenin tek yolu dünyaya güzel ve pürüzsüz bir pencereden bakabilmekten geçer. Pürüzsüzlük için ise, rahatlamış bir düşünce yapısı ve başarı şarttır. Bizlerin, sizler için hazırlamış olduğu bu sorular, çok düşünmeniz ve çok çabalamanız gereken zorlu sınav maratonunda hayatınızı bir parça kolaylaştırmak ve o pencerenin koluna ulaşmanızı bir parça rahat kılmak için yapılmış bir çalışmadan ibarettir.

  • 2. Hamur

2022 TYT Aperitif Matematik Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.