Bons Yayınları 2022 8. Sınıf Nutuktan Soru Bankası

Bons Yayınları

Kolektif

90,00 TL
Bons Yayınları 2022 8. Sınıf Nutuktan Soru Bankası Hakkında Bilgiler
Türü: TYT Coğrafya Konu Anlatımlı Kitaplar
Sayfa Sayısı: 176
ISBN: 9786057056337
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Bons Yayınları 2022 8. Sınıf Nutuktan Soru Bankası Kısa Özet

    Sevgili öğrenciler,
    Üniversiteye giriş sınavlarında hedefinize ulaşmak biliyoruz ki hepinizin en büyük amacıdır. Bu amaca ulaşabilmek için diğer derslerde olduğu gibi bütün derslere sevgi ve ilgi ile yaklaşmanız gerekir. Çünkü sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz dersi öğrenmeye güdülenebilir ve o dersten başarılı olabilirsiniz.
    Öğrenme sürecinde öğrenmeyi tamamlayan ve pekiştiren en etkin yöntemlerden biri de ders müfredatında yer alan konularla ilgili çok sayıda ve her zorluk derecesinde sorular çözerek tekrarlar yapmaktır.
    Bu kitapta konunun temelini öğrenmenizi ya da hatırlamanızı sağlayacak sorular ve yeni soru tiplerine paralel özgün sorular hazırlamak için gerekli titizliği göstermeye çalıştık.
    Kitaptaki soruları çözerken bilmediğiniz veya unuttuğunuz bir konu ile ilgili sorularla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda konuya dönerek öğrenmenizi ve hatırlamanızı öneriyoruz. Böylelikle o konuyla ilgili eksikliğinizi en alt düzeye indirebileceksiniz.
    Sevgili öğrenciler, kendinize güvenerek ve başarabileceğinize inanarak yapacağınız sistemli çalışma sizi hak ettiğiniz mutluluğa ve başarıya ulaştıracaktır.
    Bu yolunuzda, sizlere" E - Serisi Yayınları* ile başarılar dileriz...

  • 1. Hamur

Bons Yayınları 2022 8. Sınıf Nutuktan Soru Bankası Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.