Naib İnsan Hakları ve Demokratikleşme Konu Anlatımı ve Çözümlü Sorularla

Dizgi Kitap

Oğuz S. Tarhan

152,00 TL
Naib İnsan Hakları ve Demokratikleşme Konu Anlatımı ve Çözümlü Sorularla Hakkında Bilgiler
Türü: Diğer Sınavlara Hazırlık Kitapları
Sayfa Sayısı: 234
ISBN: 9786257301022
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Oğuz S. Tarhan
Oğuz S. Tarhan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Naib İnsan Hakları ve Demokratikleşme Konu Anlatımı ve Çözümlü Sorularla Kısa Özet

    Kıymetli arkadas¸lar,
     
    Elinizde bulundurdugˆunuz bu kitap, titiz bir c¸alıs¸ma sonucunda, kaymakamlık bas¸ta olmak u¨zere kurum sınavlarında sizlere faydalı olması amacıyla hazırlanmıs¸tır.
     
    I·nsan hakları ve demokratikles¸me konusunun detaylı pek c¸ok bilgiden olus¸ması, o¨gˆrenciyi kafa karıs¸ıklıgˆı ile kars¸ı kars¸ıya getirebilecek riskler barındırır. Bu durum, konuların sistematik o¨gˆrenme metodu ile o¨gˆrencinin bilgi yıgˆını altında kalmayacak bic¸imde aktarılması gerekliligˆini ortaya koymaktadır. Bu kitabın hazırlanmasındaki ana ilke de bu olmus¸tur. Bu kapsamda; o¨ncelikle konular sistematik olarak genis¸ bir c¸erc¸evede sunulmus¸, ardından detaylara inilmis¸tir. Bunun ic¸in de tarih ve yer bakımından bir skala izlenmis¸; konunun uluslararası, bo¨lgesel ve ulusal boyutu ele alınarak kitap bo¨lu¨mlere ayrılmıs¸tır. Ayrıca bilgi aktarımını kolaylas¸tırması ac¸ısından gerektigˆi yerlerde konular tablo halinde sunulmus¸, o¨nemli bilgiler vurgulanmıs¸, kitabın son bölümüne ek tablolar ve özetler eklenmiştir. Nihayet konu anlatımının pekis¸mesi amacıyla, konuları kavramayı sagˆlayacak ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgilerin bulundugˆu 150 adet c¸o¨zu¨mlu¨ soru bölüm sonlarına eklenmiştir. Ayrıca bu sorular içerisinde çıkmış sınav sorularından uyarlamalar da yapılmıştır.
     
    Bu çalışmanın, gerek yazılı sınav ve mu¨lakat sınavında, gerekse de meslek hayatınızda sizlere faydalı olması ve c¸alıs¸malarınızda üstün bas¸arılar getirmesi dileği ile...
  • 2. Hamur

Naib İnsan Hakları ve Demokratikleşme Konu Anlatımı ve Çözümlü Sorularla Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.