2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum

Adalet Yayınevi

Kolektif

220,00 TL
202,40 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
17,60 TL
2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum Hakkında Bilgiler
Türü: Hukuk Üzerine Kitaplar
Sayfa Sayısı: 259
ISBN: 9786051465326
Kapak: Ciltli
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2014
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum Kısa Özet

    Adalet ve Hukuk Devleti konulu Uluslararası Sempozyum, 8-9 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul, Four Seasons Bosphorus’ta, uluslararası hukuka küresel ölçekte yön veren isimlerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Alanlarında uzman kişilerin konuşmacı olarak iştirak ettiği sempozyum, ulusal ve uluslararası tanınmış kuruluş ve üniversitelerin katkılarıyla düzenlenmiştir.

    İki gün süren bu sempozyumda adalet ve hukuk devleti müesseselerinin, temel hak ve hürriyetlerin korunması, kuvvetler ayrılığının tesisi ve gerçek bir hukuk devleti olmanın ekonomi ve kalkınmaya etkisi gibi konuların farklı yönleriyle tartışılması, dünyadaki başarılı uygulamalar hakkında bilgi edinilmesi ve nihayetinde ülkemiz için entelektüel bir birikim oluşturulmasını hedeflenmiştir. Bu kitap içerisinde sempozyum süresince gerçekleştirilen konuşma ve panellerin metinleri, çevirileri ve fotoğrafları ile birlikte sempozyumun Türk basınında yarattığı etkinin bazı yansımalarını bulabilirsiniz.

    www.uluslararasisempozyum.com web sitesini ziyaret ederek ve @AdaletHukuk2014 Twitter adresi üzerinden sempozyum hakkında güncel bilgilere, konuşma ve panellerin video ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

  • 1. Hamur

2014 Adalet ve Hukuk Devleti, Uluslararası Sempozyum Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.