48,50 TL
42,20 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
6,30 TL
1999-2011 KPDS Questions & Answers Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 1221
ISBN: 9786055529604
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Serdar Yıldırım
Serdar Yıldırım
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 1999-2011 KPDS Questions & Answers Kısa Özet

    Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) ve Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)`na yönelik olarak 2004 yılında yayınlamış olduğum ve büyük çoğunluğunu kendi hazırladığım soruların oluşturduğu Challenge KPDS & ÜDSÂÂ geçmiş yıllarda uygulanmış KPDS sınavlarına ait soruları, söz konusu kitaptaki ayrıntılı soru çözümlemesi tarzı ile açıklayacağım yeni bir kitap hazırlamam yönündeki isteklerini de dile getirdiler. Bu kitap, hazırlamış olduğum kitabı, satın almış oldukları ya da alabilecekleri pek çok kitaptan ayıran yönleri fark eden, kitabın hazırlanmasındaki emek ve özenin farkına varan bu seçici okuyucu grubunun yönlendirmesi ve teşviklerinin bir sonucudur. isimli kitabımla ilgili olarak, ülkemizin değişik illerinden telefonla ya da e-posta aracılığıyla bana ulaşan pek çok okur, kitabıma ilişkin beğenilerini ifade etmelerinin yanı sıra,

    Kitapta, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanarak Kasım 1999 – Kasım 2007 yılları arasında uygulanan 17 sınavla birlikte, tamamı kendi hazırladığım sorulardan oluşan 2 KPDS Deneme Testi de, ayrıntılı çözümleriyle birlikte yer almaktadır.

    Bugün piyasada, geçmiş yıllarda uygulanmış KPDS sınavlarını ve bu sınavlarda sorulan soruların çözümlerini içeren pek çok kitap vardır. KPDS Questions / Answers, çeşitli yönleriyle bu kitaplardan belirgin şekilde ayrılmaktadır.

    Challenge KPDS & ÜDS isimli kitabımdan sonra yayınlanan kitapların çoğunda, ilk kitabımda olduğu gibi ayrıntılı soru çözümlerine yer verilmiş, küçük bir bölümünde de çeldiricileri de açıklama yoluna gidilmiştir. KPDS Questions / Answers, benzer içerikli kitaplar içerisinde soru çözümleri en ayrıntılı olanıdır.

    Soru çözümlerinde, öğretici ve okuyucunun mevcut bilgisini pekiştirici dilbilgisi açıklamalarına yer verilmiştir. Ayrıntılı çözümler, aynı zamanda test çözme becerilerini geliştirici nitelikte olup, bireylerin benzer soruların çözümüne nasıl yaklaşmaları gerektiğine ilişkin stratejiler de sunmaktadır. Bu nedenle, herhangi bir soruyu doğru çözmüş olsunlar ya da olmasınlar, siz değerli okuyuculara önerim, tüm açıklamaları dikkatle okumanız olacaktır.

    Soruların ve seçeneklerin düzey, içerik ve niteliklerine bağlı olarak, seçilmesi muhtemel çeldiricilerin de açıklanması yoluna gidilmiştir. Bu yönüyle kitap, okuyucuların rehber öğretmene ihtiyaç duymadan kullanabilecekleri bir çalışma kitabı ve öğrenme aracı olma özelliği de taşımaktadır.

  • 1. Hamur

1999-2011 KPDS Questions & Answers Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.