200,00 TL
154,00 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
46,00 TL
1950 Onur Madalyası Kore Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 144
ISBN: 9789752553316
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Barış Can
Barış Can
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 1950 Onur Madalyası Kore Kısa Özet

    Şimdi anlıyorum ki, Türkiye`nin katılımı için verdiğim oy hayatım boyunca verdiğim en değerli oy olmuştur. Cesaret ve kahramanlık her zaman galip gelecektir. Bu konularda, Türklerden daha üstün bir millet tanımıyorum." Rose, Amerikan Senatör. "Türkler uzun süre boyunca savaşıp ölürken, Amerikalı ve İngilizler geri çekiliyordu. Cephanesiz kalan Türkler süngüleriyle düşmana saldırırken yeri geldiğinde yumruk yumruğa dövüştüler.

    Yaralılarını da başarıyla geri taşıdılar. Pyongyang`da başları dik halde durabilirler artık." G.G. Martin İngiliz General. Okuyucu Yorumları: "ilginçtir ki, okurken içinde hem savaş, hem dram, hem aşk, hem onur, hem gurur, hem sefalet, hem de mizah bulduğum bir eser."

    "Unutulmuş bir kahramanlık hikayesini tüm gerçekçiliği ile bize yansıtan, tek solukta: . okunacak bir kitap." "Okurken Türk olarak doğmaktan gurur duyduğum, beni gözyaşlarına boğan bir eser." "Her Türk`ün, her Amerikalı`nın, her Çinli`nin ve her Koreli`nih okuması gereken bir kitap." " Müthiş akıcı yazılmış, tek solukta okunacak bir kitap."

    "Okurken beni zaman zaman gülümseten, bazen de ağlatan harika bir yapıt." "İnsanların günümüzde okumaya ayıracak çok az vakti yarken, ilginç bir konuyu 4-5 saatte hiç sıkmadan anlatan böyle bir kitabı okumanızı tavsiye ederim." "Kitabı okuduktan sonra kesinlikle Kore`ye gidip o atmosferi yaşamaya karar verdin

     

  • 2. Hamur

1950 Onur Madalyası Kore Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.