220,00 TL
158,40 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
61,60 TL
Zikir Ehline Sorun Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 448
ISBN: 9786257555531
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Muhammed Ticani Semavi
Muhammed Ticani Semavi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Zikir Ehline Sorun Kısa Özet

    Yüce hikmet sahibi Allah, bu ümmeti, hayatı boyunca imtihan etmektedir. Eceli yaklaşınca da yapmış oldukları seçimin yanlış olduğunu onlara gösterecek ve Peygamber`in (s.a.a): "Allah`ım, kavmime doğru yolu göster! Onlar bu hususta bilgisizdirler." şeklindeki duasına icabet ederek hakka ve gerçeğe dönmeleri için onlara fırsat verecektir.
    O zaman gelinceye kadar, şimdilik “Zikir Ehline Sorun “isimli kitabımı takdim ediyorum. Bu kitap, birtakım soru ve cevapları içermektedir. Ancak cevaplar Ehlibeyt`in (a.s) tutum ve öğretilerinden esinlenmiştir. Umarız bütün dünya Müslümanları bundan istifade eder ve arzu edilen vahdetin gerçekleşmesi için görüşleri birbirine yakınlaştırma yolunda çaba harcarlar.
    Başarı ancak Allah`tandır; O`na güveniyor ve O`na yöneliyorum. "Allah`ım, göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır! Dilimin bağını çöz ki, sözümü tam olarak anlasınlar..." Bu çalışmamın, Allah tarafından kabul edilmesini, hayırlı ve bereketli olmasını diler, birlik ve beraberlik kalesinin yapımında yer alacak bir tuğla olmasını temenni ederim.

    Prof. Dr. Muhammed Ticanî Semavî

  • 2. Hamur

Zikir Ehline Sorun Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.