Zamanda Gezinen Üç Kafadar - Vay Vay Samuray!

Günışığı Kitaplığı

Jon Scieszka

95,00 TL
61,75 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
33,25 TL
Zamanda Gezinen Üç Kafadar - Vay Vay Samuray! Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 95
ISBN: 9789944717441
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2010
satis-icon
Satış Rakamları 92 adet satılmıştır.
Jon Scieszka
Jon Scieszka
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Zamanda Gezinen Üç Kafadar - Vay Vay Samuray! Kısa Özet

    Şiir ödevi, samuraylar, gelenekler ve eski Japonya`da ürkütücü bir yolculuk!

    Sam, Joe ve Fred, Japon şiiri "haiku" yazma ödevi üzerinde çalışırken, "Kitap" yine harekete geçer ve hep birlikte 1600`lü yılların Japonya`sına, zırhını kuşanmış bir samurayın odasına gidiverirler. Bu çok farklı kültüre ayak uydurmaları epey zordur, üstelik otomatik dil çevirici de bozulup durmaktadır. Üç kafadar, tehlikeli samuray Offdonabak`ı kızdırdıklarında ise işler çoktan rayından çıkmıştır..

    Japon şiiri "haiku" yazma ödevini fazla ciddiye alan üç kafadar, bu kez kendini 1600`lü yılların Japonya`sında buluverir. Eski bir ilkokul öğretmeni olan Jon Scieszka`nın, gerçek tarihsel dönemlere, uygarlıklara, olay ve kişilere dayanan eğlenceli dizisi "Zamanda Gezinen 3 Kafadar"ın bu kitabında, üç kafadar geleceğe yolculuk yapıyor. Müren Beykan`ın özenli çevirisiyle Türkçe`leşen yeni iki kitapla dizi 6 kitaba tamamlandı.

    Etkileyici resimlerle bezeli kitapları okumayı sevmediğini sanan çocuklar bile ellerinden bırakamıyor. Özellikle erkek çocukların kitap okumaktan çekinmesine ilişkin sıradışı görüşleri ve yaklaşımlarıyla tanınan yazar, 2008-2010 yıllarında ABD`nin Ulusal Okuma Elçisi olarak çalıştı. Tüm dünyada büyük ilgi gören dizi, üzerinden de takip edilebiliyor.

  • 2. Hamur

Zamanda Gezinen Üç Kafadar - Vay Vay Samuray! Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.