295,00 TL
191,75 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
103,25 TL
Yüksek Gerilim Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 500
ISBN: 9786053044703
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 134 adet satılmıştır.
Karen Marie Moning
Karen Marie Moning
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yüksek Gerilim Kısa Özet

    Her eylemin bir sonucu vardır.

    Dani O’Malley, sadist ve kuruntulu Rowena tarafından acımasız bir katile dönüştürüldüğünde dokuz yaşındaydı. Yıllar boyunca iyice taşlaşmış olsa da içten içe kırılgan ve tutkulu biriydi. Kendi başına, kendi kurallarına göre yaşıyordu. Bedenindeki yaralara rağmen, ruhundaki daha derin yaralara tutunuyordu. Kimse Dublin’i korumaya onun kadar adayamazdı kendini. Gündüzleri kurtardıklarının güvenliğini sağlıyor, geceleri ise merhametsizce şeytanları avlıyordu. Sevdiklerine, kendisinin hiç tatmadığı o huzuru yaşatmaya kararlıydı.

    Seelie Kraliçesi, Kırağı Kral’ın dünyaya verdiği zararı iyileştirmek için tehlikeli derecede güçlü Yaradılış Şarkısı’nı kullanınca, yıkıcı büyü dünyanın derinliklerine ulaşarak korkunç, öngörülemez sonuçlar doğurdu. Ölümcül düşmanlar karanlıkta planlar yaparak insan ırkını köleleştirmeye ve dünyada cehennemin hükümdarlığını kurmaya hazırlanıyorlardı.

    Ölümcül ve ölümsüz Ryodan yanındayken ve epik Işık Kılıcı’nı kuşanmışken, Dani bir kez daha dünyayı kurtarmak için savaşa girecekti ama geçmişi ondan intikam almaya, insan ırkını kurtarmak için ihtiyaç duyduğu gücün ağza alınmaz bedellerini ödetmeye kararlıydı. Bu kez kimse, yıldızları yerinden oynatan Ryodan bile onu kurtaramazdı.

  • 2. Hamur

Yüksek Gerilim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.