209,00 TL
160,93 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
48,07 TL
Yol Hakkında Bilgiler
Türü: Aşk Kitapları
Sayfa Sayısı: 367
ISBN: 9786055060039
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2013
satis-icon
Satış Rakamları 15 adet satılmıştır.
Ally Condie
Ally Condie
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yol Kısa Özet

    Genç okurların zihnini kurcalayacak etkileyici bir anlatım.
    Los Angeles Times

    İstenmeyen bir ütopyada yaşanacak en muhteşem aşk öyküsü.
    Wall Street Journal

    Merak uyandıran karakterleri ve sürükleyici anlatımı ile iyi kurgulanmış bir distopik roman. Cassianın dönüşümü ise gerçekten heyecan verici.
    Publishers Weekly

    Toplumun Dışında Kurallar Bambaşka!

    30dan fazla dile çevrilerek, yayımlandığı tüm ülkelerde çok satanlar listesine girmeyi başaran Eşleşme üçlemesinin, merakla beklenen ikinci kitabı Yol raflardaki yerini alıyor.

    Şiirsel dili ve çarpıcı konusuyla çağdaş bir klasiğe dönüşen dizinin ikinci kitabında; cam bir fanusun içinde yaşadığını fark eden Cassia, yaşadığı kusursuz hayatın toplumun dayattığı hileli bir düzene ait olduğunu öğreniyor. Kalbinin sesine kulak vererek, tehlikeli bir kanyonda, dış eyaletlere gitmek üzere Kyın peşine düşen Cassiayı zorlu bir içsel yolculuk bekliyor Toplum Kyın hayatına son vermek için hazırlıklarını hızla sürdürürken, Cassia ne pahasına olursa olsun Kyla yeniden bir araya gelebilmek için her şeyi yapmaya hazır Hayalin gerçekle, geçmişin gelecekle iç içe geçtiği fantastik bir dünyada Cassia ve Kyın aşkı topluma karşı girişilmiş büyük bir isyana dönüşüyor

    Dylan Thomastan Lord Alfred Tennysona dünya edebiyatının en görkemli şairlerine göndermelerle örülmüş, aile, aşk ve seçimler üzerine şekillenen üçleme İsyan ile son bulacak.

     

  • 2. Hamur

Yol Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.