96,00 TL
68,16 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
27,84 TL
Yasak Bölge Taksim Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 352
ISBN: 9786057914446
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Erkan Yılmaz
Erkan Yılmaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yasak Bölge Taksim Kısa Özet

    Miray tıpkı okulundaki gibi İstanbul sokaklarında da başarılarını hızla sürdürmektedir. Ona inanıp güvenen herkes bu yeni kızın İstanbul’da birçok şeyi değiştireceğinin farkına çoktan varmışlardır. 19 Mayıs’ta tüm devlet adamlarının gözü önünde yaptığı o büyüleyici gösteri ve İkizler grubuna karşı yaptığı misilleme gösteri çevresindeki rakiplerine büyük göz dağı vermiş, etrafında birçok dansçının toplanmasına neden olmuştur. Artık Miray’da İstanbul sokaklarında söz sahibi olan grup liderlerinden biridir.

    Miray etrafında toplanan yüzlerce dansçıyla artık İstanbul’un en büyük gruplarından biri olmuştur. Yakın zamanda çevresinden alacağı Ulusal dans yarışması haberi Miray’ın oldukça dikkatini çeker. Bu yarışmayı kazanmanın tek yolu İstanbul sokaklarındaki tüm grupların birleşmesidir ancak bu zamana kadar böyle bir birleşme asla sağlanamamıştır. Miray her şeyi göze alarak bu birleşmenin çaresini arayacaktır. Bedeli İstanbul sokaklarının en büyük grubu Sokakların Krallarıyla karşı karşıya gelmek olsa bile Miray bu bedeli ödemeye hazırdır.

    Her bir kitabını soluksuz okuyacağınız Yasak Bölge Taksim serisi Türkiye’nin sokak dansçıları hakkında yazılmış ilk ve tek romanıdır.

    Yazarın üstün anlatım yeteneği sayesinde kitabın içindeki tüm olayları birebir yaşıyormuş hissine kapılacaksınız.

    Şimdiden keyifli okumalar...

  • 2. Hamur

Yasak Bölge Taksim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.