200,00 TL
156,00 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
44,00 TL
Yakamoz Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786052068441
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Ayşenur Aydın
Ayşenur Aydın
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yakamoz Kısa Özet

    Biz Zeytinburnu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmenleri H. Nurhayat Örencik ve Ayşenur Aydın, 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında ‘Yazarlık Atölyesi’ egzersiz çalışmasını başlattık. Amacımız öğrencilerimizin hayal güçlerini harekete geçirerek güzel yazılar yazmalarını sağlamaktı. Sonraları bu yazılar hikaye alanına kaydı ve aşağıda adı geçen 14 öğrencimiz güzel hikayeler oluşturdular. Bize de bu hikayeleri kitap haline getirmek düştü.
    Çocuklarımızı bu verimli çalışma ve emeklerinden dolayı kutluyoruz. Eminiz ki içlerinden bazıları daha ileri kulvarlarda tek başına koşacak.

    Zehra Özbay
    İrem Kazak
    Semiha Şahin
    Münevver Biceğez
    Melike Eymen Yangöz, Suleha Meryem Munçuğ, Sümeyye Ural, Hiranur Bilici, Şevval Doğan, Fatma Gül Eremsayın, Esma Holoğlu, Elifnur Şenyiğit, Melda Demir, Mükerrem Gencan hep birlikte;

    *Çok, çok genç yazar adaylarıyız biz. Yeni doğan ay misali henüz çok aydınlık olmasa da renklerimiz, gittikçe büyüyerek parlamaya niyetliyiz.

    İşte o zaman dolunay olup aksedeceğiz suya. Işıl ışıl yapacağız dokunduğumuz yerleri. Yakamoz olup sanata,  edebiyata sevdalı gönüllere bıkmadan tükenmeden akacağız. Hep beraber okuyun bizleri ve destekleyin niyetimizi...*
    demekteler.

  • 2. Hamur

Yakamoz Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.