200,00 TL
146,00 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
54,00 TL
Vebal Hakkında Bilgiler
Türü: Tarihi Romanlar
Sayfa Sayısı: 459
ISBN: 9786058269927
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Zati Ürer
Zati Ürer
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Vebal Kısa Özet

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve toplumunun yakın dönemde yaşadığı en önemli sıkıntılı mesele ideolojik çatışmadır. Özellikle 1974-1980 arası ülkenin sürüklendiği keskin ideolojik çatışma silahlı çatışmaya dönüşmüş, bu da ülkeyi büyük bir buhrana sürüklemiştir. Bugünkü terör olayları o günlerden kalan kötü bir mirastır. İşte bu olayların arka planındaki gerçek sebepleri ele alan bir roman elimizde. Roman şu anda gençlerimizin ve kamuoyunun aydınlanmasına ışık tutacak bir arka plan çalışması. Yazarı Zati Ürer’i tebrik ediyoruz. 15 Ocak 2017 Prof.Dr. Refik Turan Türk Tarih Kurumu Başkanı BİR DEVRİN ROMANI Başarılı bir öğretmen olarak tanıdığım Zati Ürer, şimdi de yazdığı roman ile yakın tarihe ışık tutuyor.Yakın tarihimizde yaşadığımız olayları konu alan Vebal, toplum hafızasını canlı tutmamıza yardımcı oluyor. Genç kuşakların bir devrin romanı olan Vebal’i okumaları, aynı yanlışlara düşülmesini önleyecektir. *Biz bu filmi görmüştük!* dememek için yaşananlardan ders almalı… Prof. Dr. Şükrü Halûk AKALIN Türk Dil Kurumu Başkanı (2001-2012)

    Vebal romanı, Türkiye’de 1980 öncesinin tarihini dile getirmiştir. Bu cümleden olarak toplumun bizzat kendi tarihini bilmesi gerekir. Onun için de bu tür eserlerin çoğalması gerekir. Yazarını tebrik eder, başarılar dilerim. 10 Ocak 2017 Prof. Dr. Abdurrahman Güzel Üniversite Öğretim Üyesi İnsanın acılarını şiire dökmeye çalıştım hep. Vebal romanıyla yakın tarihin acılarına dikkat çeken dostum Zati Ürer’in bu eserinde de şiirlerimin yer almasına onay vermekten onur duydum. 01 Mayıs 2013 Dursun Ali Akınet Halk Şairi Yakın tarihimize tanık Vebal romanının daha çok insana ulaşması için basım çalışmalarına katkı yapmaktan onur ve mutluluk duyarız. Çok okunması dileklerimizle… 18 Mart 2017 Orhan Ünsal Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı.

    Doğduğum yılların tarihinin dersi Vebal romanını okumak heyecan verici, geleceğimize de ışık tutuyor. 22 Mart 2017 Fizyoterapist ve Refleksolog Yard. Doç.Dr. Gamze Şenbursa Yaşamkent anİma Rapha Fizyoterapi Kliniği Sahibi.

  • 2. Hamur

Vebal Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.