150,00 TL
106,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
43,50 TL
Valorant Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Spor Kitapları
Sayfa Sayısı: 127
ISBN: 9786057068620
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
İbrahim Yörük
İbrahim Yörük
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Valorant Kısa Özet

    2017’de League of Legends oyununun dünya şampiyonası finali Çin’in Beijing kentinde hınca hınç dolu bir stadyumda yapıldığında, birçok kişi E-Spor müsabakalarının en az iddialı bir futbol maçı finali kadar ilgi çekebileceğinin farkına vardı.

    Bugün ise E-Spor turnuvalarını milyonlarca insan izliyor. Dünyada E-Spor etkinliklerinin  yıllık toplam geliri 65 milyar doları geçti.

    Çok yakında uluslararası Olimpiyat oyunları bünyesinde E-Spor’un  da girmesine kesin gözüyle bakılmakta. Hatta E-Spor’un, futboldan sonra en büyük ikinci endüstriyel (profesyonel) spor dalı olacağı tahmin ediliyor.
    Riot Games’in geliştirdiği Valorant isimli FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu ise E-Spor furyasının yeni yükselen yıldızı.
    Elinizde tuttuğunuz bu kitap, hem dünyada, hem de Türkiye’de E-Spor’un doğuşunu ve gelişimini, dününü ve bugününü bir belgesel titizliğinde özetlemekle kalmıyor, Valorant oyununu haritalarından oynanış biçimlerine, karakterlerinden diğer benzer oyunlarla karşılaştırmalı yorumlarına kadar tüm detaylarıyla size sunuyor.

  • 2. Hamur

Valorant Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.