30,00 TL
18,60 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
11,40 TL
Üstad Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 296
ISBN: 9786052877661
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Ayhan Kılınçkaya
Ayhan Kılınçkaya
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Üstad Kısa Özet

    Değişik zaman aralıklarında, fırsat bulduğumda kalem oynatıp zihnimi yoklayarak hatırladıklarımdan oluşan ve yaklaşık üç yıldır emek sarf
    ettiğim *Üstad / Emekli Vergi Müfettişinin Anıları - Son Rapor, Hayata Dair* isimli kitap çalışmamı nihayet tamamlayarak dikkatlerinize sunmaktan büyük sevinç duyuyorum.

    Bu kitapta; doğup büyüdüğüm, sokaklarında oynayarak anılar biriktirdiğim memleketim Develi`den, sıralarında oturup okuyup, yazdığım
    okullarımdan, askerlik dönemimden, üniversite yıllarımdan, özellikle de Vergi Müfettişliği mesleğim ve meslektaşlarımla yaşamış olduğum anılara, bazen de yaşanan önemli olaylar hakkındaki düşüncelerime yer verilmiştir. Anıların çoğu benim yaşadığım, bir kısmı da yakından şahidi olduğum veya arkadaşlarımdan, meslektaşlarımdan duyduğum anılardır. Hatıralar özelde beni ilgilendirmekle birlikte meslektaşlarımın ve mesleğimin geçmişine kısa huzmeli de olsa bir ışık tutmaktadır. Bu sebeple kitabın yarısından fazlasında Vergi Müfettişliği mesleğim ile meslektaşlarımızın insani yönleri anlatılmaya çalışılmıştır. Kitabımız bir tarihçe kitabı değildir, böyle bir iddiası da yoktur, anı kitabıdır. Anıların çoğu mesleğimiz ve meslektaşlarımızı ilgilendirmekte, okuyucu kitlesinin çoğunluğunun da meslektaşlarımdan olacağı ümit edilmektedir. Bu sebeple umulur ki, mesleki tarihimize küçük de olsa bir kaynak oluşturmuş oluruz.

    Sadrımdan satırlara akan, samimi duygularımdan oluşan bu kitabı okuyan, ona göz atan herkesin kendisinden bir şeyler bulacağına, geçmişe, anılara kısa bir yolculuk yapacağına inanıyorum. Okunmak, okutulmak, anlamak ve anlaşılmak dileğim, selam ve saygılarımla.

    Ayhan kılınçkaya

  • 2. Hamur

Üstad Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.