299,00 TL
179,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
119,60 TL
Ürperti Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786053437482
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 84 adet satılmıştır.
Maggie Stiefvater
Maggie Stiefvater
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ürperti Kısa Özet

    Gözlerimi açtım, sadece Grace ve ben vardık, artık ondan ve benden başka hiçbir yerde hiçbir şey yoktu. Sanki öpücüğümü ve beni içinde tutmak istermişçesine dudaklarını birbirine bastırıyor, avcumdaki bir kuş kadar kırılgan bu anı tutuyordu.

    soğuk

    Grace senelerce evinin arkasındaki ormanda yaşayan kurtları seyretmiştir. Aralarından bir tanesi, sarı gözlü olan -onun kurdu- ise bakışlarına hep karşılık vermiştir. Birbirlerine tanıdık gelseler de Grace sebebini bilmemektedir.

    Sıcak

    Sam ikili bir hayat sürdürmektedir. Kurtken, sevdiği kızın sessiz bakışları altında yaşamaktadır. Fakat her sene kısa bir süreliğine tekrar insan olmasına rağmen Grace'le konuşmaya cesaret edememiştir… şimdiye kadar

    Ürperti

    Grace ve Sam için sevgi, adını koyamadıkları bir his olmuştur. Ancak bir kez dile getirildiğinde görmezden gelinemez bir hal alacaktır. Sam insan formunda kalmaya çabalamalı, Grace ise onu yanında tutmaya çalışmalıdır. Fakat bunun için geçmişin yaralarına, şimdiki zamanın kırılganlığına ve geleceğin imkansızlığına göğüs germek zorunda kalacaklardır...

    "Ürperti giderek gözler önüne serilen bir gizeme, hakiki bir macera hissine ve hem insanlardan hem de kurtlardan gelen tehlikelere dair bir kitap."

    - The Sunday Telegraph

    "Kimi zaman şairane bir hale bürünen, her yaştan okuru kendine bağlayacak, çok güzel yazılmış bir hikâye."

    - Bookpage

  • 2. Hamur

Ürperti Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.