165,00 TL
143,55 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
21,45 TL
Tüy Gibi Hafif Hakkında Bilgiler
Türü: Yoga ve Meditasyon Kitapları
Sayfa Sayısı: 168
ISBN: 9786056729515
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 16 adet satılmıştır.
Funda Aşkınoğlu
Funda Aşkınoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tüy Gibi Hafif Kısa Özet

    Nail Kitabevi Yayınlarının en çok ilgi gören kitaplarının başında gelen Tüy Gibi Hafif-Buteyko Nefes Metodu 3.baskısını yaptı. Funda Aşkınoğlu "Tüy Gibi Hafif"le, Türkiye’de belki de ilk kez sağlıklı yaşamın en kıymetli anahtarlarından biri olan "nefesimize" dikkatleri çekiyor. Sağlıklı nefes almayı, zihnimizi sakinleştirmeyi, zihin-beden bütünlüğünü öğreten Buteyko Metodu’nun Türkiye’deki en yetkin temsilcisi Aşkınoğlu kitabında metodu şu şekilde tanımlıyor ; Buteyko Nefes Metodu’nun amacı, size, unuttuğunuz sağlıklı solunumu öğretmektir. Aslında bir teknik değil, zaten olması gereken solunumdur. Ağız solunumu, sesli ve görülebilir solunum gibi doğal olmayan solunumu önermez ve öğretmez. Dünyada pek çok kişi bu metodu Astım, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite, Rinit, Saman nezlesi Depresyon, Asabiyet, Anksiyete, Stres, Diş ve ağız problemleri, Uyku düzensizlikleri, Horlama, Uyku apnesi gibi problemlerin çözümünde kullanmaktadır.

    İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olan Aşkınoğlu, Buteyko Nefes Tekniğini Hollanda’da Dick Kuiper’den öğrendi. Daha sonra bu tekniği paylaşmaya karar vererek, İrlanda Buteyko Clinic International’da Patrick McKeown’dan eğitim aldı ve Buteyko Nefes Terapisti ve Zihinsel Farkındalık Eğitmeni oldu. BPI (Buteyko Practationers International) üyesidir.

    ‘’Elinizde tuttuğunuz bu kitap benim yolculuğumdan sizin yolculuğunuza bahar yağmurları gibi gelsin. Solunumla ilgili bildiğiniz ezberleri bilimin desteğiyle bozarken, yeni solunum alışkanlığınızın zihinse alışkanlıklarınızı da değiştirmesine yardımcı olacak pençeleri açsın, bedeniniz oksijene doysun, zihniniz berraklaşmanın tadına varsın.’’

    Funda Aşkınoğlu

  • 2. Hamur

Tüy Gibi Hafif Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.